📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pogromcazlublina napisał/a:
Asekuracja jest dla leszczy . Jakieś info gdzieś o tym jest?
bytomski.pl
Ktoś może mieć problem za zgranie i udostępnienie tego a kto wziął telefon będzie widać na kamerach. Lub sam się nagrał xd
andrzejrobert75 napisał/a:
W l. 80 gdzieś w hameryce operator kamery miał filmować grupowy skok spadochronowy,tak się przejąl filmowaniem że spadochronu zapomniał.
I jest gdzieś nagranie z tej kamery? To dopiero musi być materiał!
Zapomniał się wpiąć. Przykre, ale dzięki za dobry materiał sadolu z Bytomia, zawodniku wspinaczkowy.
oby tylko nikogo nie chcieli pociągać do odpowiedzialnosci jak to zwykle bywa. tylko jego wina
Ogólnie dobrze pomyslana ta podłoga, dobrze ze kurwa betonu jeszcze tam nie wylali z uwagi na mozliwosc upadku z wysokosci.
pogromcazlublina napisał/a:
Asekuracja jest dla leszczy . Jakieś info gdzieś o tym jest?
Nie.Po prostu instynkt samozachowawczy rozwija się z wiekiem.Jest film "Nie patrz w dół" właśnie o takich wspinaczach..Ciężko się go ogląda,zwłaszcza z lękiem wysokości,który też przychodzi z wiekiem.."Dla leszczy"?Wolę być żywym leszczem niż..zwłokami nieleszcza!
@jamber
Sorry,ale..głupota nigdy nie uzyska mego szacunku i będę wobec niej zawsze bezlitosna!A film właśnie należy rozpowszechniać,zwłaszcza przez poszkodowanego,by w zarodku tępić takie pokazy zidiocenia u innych!!
Dzieci w tle a ci klną
Nie było pionizacji, nie przeżyje, mimo, że butów nie zgubił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów