📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pogromcazlublina napisał/a:
Asekuracja jest dla leszczy . Jakieś info gdzieś o tym jest?
Bytom
Patrząc na technikę widać, że koleś ogarnia... tylko akruat na górze popełnił błąd...
Niby doświadczony a pierdolną o ziemię jak amator
Czyli nie ogarnia
Leciał jak amator
I pierdolną jak amator
test4321 napisał/a:
Patrząc na technikę widać, że koleś ogarnia... tylko akruat na górze popełnił błąd...
Czyli nie ogarnia
Leciał jak amator
I pierdolną jak amator
W l. 80 gdzieś w hameryce operator kamery miał filmować grupowy skok spadochronowy,tak się przejąl filmowaniem że spadochronu zapomniał.
andrzejrobert75 napisał/a:
W l. 80 gdzieś w hameryce operator kamery miał filmować grupowy skok spadochronowy,tak się przejąl filmowaniem że spadochronu zapomniał.
Tak. Był tak bardzo pewien siebie. Że nie sprawdził liny... bo sprawdził to 1000 razy w ciągu swojej kariery.
Od doszedł do końca, i prawdopodobnie do ostatniej sekundy skoku nie wiedział co się stało.
Angel napisał/a:
To chyba Centrum wspinaczkowe w Bytomiu i akcja która miała miejsce kilka dni temu
Czyli Zakład Pogrzebowy A.S. Bytom wkrótce wygłosi komunikat
Selekcja naturalna..
Zbysław napisał/a:
Ale pierdolną
Oni? W przyszłości?
Jesteś członkiem Goralenvolku?
;>
Zbysław napisał/a:
pierdolną jak amator
Oni? W przyszłości pierdolną?
Macie jakiś zjazd nieuków?
;>>>
Kurwa ten też przeżył... co do chuja kostucha ma dzisiaj wolne?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów