Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wyzwać twoja matkę od nieudacznic bo jej się nie udałeś...
Wyzwać twoja matkę od nieudacznic bo jej się nie udałeś...
Oj naszą mamusię obrażasz? Przecież jesteś moim młodszym bratem tylko Ty się urodziłeś dupą i to tatusia.
Oj naszą mamusię obrażasz? Przecież jesteś moim młodszym bratem tylko Ty się urodziłeś dupą i to tatusia.
Fajnych macie starszych
Chyba tylko fakt, że pomimo przypiętego wózka nie zahaczył kołem o nic i się nie zablokował.
Osoby które trenują taką wspinaczkę zawodowo albo mocno hobbystycznie robią to bez żadnego problemu a tutaj mamy gościa, który codziennie używa dłoni, rąk, ramion, klatki piersiowej i ogólnie całej górnej połowy ciała, z prawie całkowitym zanikiem mięśni na nogach. Bez obrazy ale on przez brak mięśni na nogach jest o wiele lżejszy od normalnego człowieka a co za tym idzie jego górne partie mięśni mają ułatwione zadanie (nawet z tym wózkiem podczepionym bo jest kilka razy lżejszy niż masa mięśniowa).
No fajnie, że dał radę. Ja bym nie dał. 99.9% z was również nie. Tylko, że każdy zdrowy który się wspina zrobi to samo co na filmie i też da radę się wspiąć bez używania nóg - i dla zdrowego to będzie trudniejsze niż dla takiego z filmu.
Coś w tym ma komukolwiek zaimponować?
Chyba tylko fakt, że pomimo przypiętego wózka nie zahaczył kołem o nic i się nie zablokował.
Osoby które trenują taką wspinaczkę zawodowo albo mocno hobbystycznie robią to bez żadnego problemu a tutaj mamy gościa, który codziennie używa dłoni, rąk, ramion, klatki piersiowej i ogólnie całej górnej połowy ciała, z prawie całkowitym zanikiem mięśni na nogach. Bez obrazy ale on przez brak mięśni na nogach jest o wiele lżejszy od normalnego człowieka a co za tym idzie jego górne partie mięśni mają ułatwione zadanie (nawet z tym wózkiem podczepionym bo jest kilka razy lżejszy niż masa mięśniowa).
No fajnie, że dał radę. Ja bym nie dał. 99.9% z was również nie. Tylko, że każdy zdrowy który się wspina zrobi to samo co na filmie i też da radę się wspiąć bez używania nóg - i dla zdrowego to będzie trudniejsze niż dla takiego z filmu.
dziewczyno ale gaduła z Ciebie
dziewczyno ale gaduła z Ciebie
Chłopie tyś dziewczynę widział kurwa w Tajlandii chyba. Do tego nie gaduła tylko każdy ~ ma płacone od ilości znaków w komentarzach więc pisanie krótkich komentarzy nie jest w żaden sposób opłacalne.
Musimy lać wodę i pierdolić trzy po trzy aby wyrobić minimum znaków żeby dostać 1.50zł za komentarz. Tak jest i tak trzeba aby było równo 350 znaków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów