📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chujowe, wyjebałby temu co pierdoli przez głośnik a nie
kurwa wystarczyłby krok w prawo i mógłby chwytać się trawy.. ale nie inteligent woli ślizgać się po gładkim!
To jest to co lubię
ja pierdole co flegmatyk
heh, widać chłopak z nizin
Grawitacja działa!
Hehe, kiedyś na juwenaliach w
Lublinie kumpel miał podobny problem, nie wiem jak fachowo nazywa się ta choroba... Później cała skarpa zamiast oglądać koncert (chyba comy) kibicowała mu skandując jego ksywkę. W końcu kloca wepchaliśmy... true old story
Lublinie kumpel miał podobny problem, nie wiem jak fachowo nazywa się ta choroba... Później cała skarpa zamiast oglądać koncert (chyba comy) kibicowała mu skandując jego ksywkę. W końcu kloca wepchaliśmy... true old story
no to i polonistów mamy w tym burdelu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów