Wyspa Panay, Filipiny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
ewidentnie widać że to jakiś handlarz kokosami... zresztą ma wydrążone dziury w drzewie...
Cytat:
ewidentnie widać że to jakiś handlarz kokosami
możliwe, że po prostu za młodu musiał spierdalać od dzikich zwierząt
Dość niewygodna rączka do maczety, ja mam normalną i sprawdza się wyśmienicie.
E, ma powycinane miejsca na nogi. Też bym wszedł.
Ale to nie zmienia faktu, że włazi wysoko, bez żadnego zabezpieczenia, chwila nieuwagi i hard.
Ale to nie zmienia faktu, że włazi wysoko, bez żadnego zabezpieczenia, chwila nieuwagi i hard.
Ło joj, większość małp robi to szybciej i się nie chwali. Można je też nauczyć zrzucania kokosów. Człowiek sprawny umie włazić na palmy, człowiek inteligentny nie musi.
Kurwa. My tutaj codziennie zapieprzamy do pracy, każdy chce tylko więcej i więcej. Nowy samochód, nowy motocykl, nowy smartfon, nowy komputer, monitor 4K....dziewczyna chce ślub, dzieci, dom pod Warszawą, a gdzieś na świecie ludzie budzą się i pracują tylko na siebie na swoim poletku i są szczęśliwi...
Czytałem jakiś czas temu o gościu który pracował w korpo, aż któregoś dnia rzucił robotę, kupił jakiś dwupokojowy domek na karaibach czy gdzieś i tam się przeniósł. Ale trzeba mieć jaja żeby coś takiego zrobić..
Czytałem jakiś czas temu o gościu który pracował w korpo, aż któregoś dnia rzucił robotę, kupił jakiś dwupokojowy domek na karaibach czy gdzieś i tam się przeniósł. Ale trzeba mieć jaja żeby coś takiego zrobić..
@pkh takich ludzi jest coraz więcej i wcale nie muszą pracy w korpo rzucać... Dotyczy to ludzi, którzy spokojnie mogą po prostu pracować zdalnie. Wyjeżdżają w najodleglejsze miejsca, pracują dalej spokojnie, tylko zamiast betonowej dżungli mają prawdziwą... A utrzymanie ich kosztuje 1/10 tego co w Polsce. Zresztą wystarczy mieszkanie tutaj rozsądnie wynająć (no, z jednym może być ciężko) żeby wystarczyło na wynajęcie pokoju gdzieś w tropikach. Robi się to coraz popularniejsze, wiem że nawet w niektórych tropikalnych miastach są już całe społeczności takich ludzi (chociaż Polacy stanowią mniejszość).
Jest to też sensowne rozwiązanie dla emerytów, tylko u nas musi chyba nastąpić zmiana pokoleniowa.
Jest to też sensowne rozwiązanie dla emerytów, tylko u nas musi chyba nastąpić zmiana pokoleniowa.
film instruktażowy dla niemców gdy będą uciekac z kraju
A może ta palma jest sztuczna? Może dlatego polskie prawo powinno dać możliwość wyboru?
Ze schodkami to też bym tam wlazł. Ten gość pokazuje jak się wspinać i schodzić
Kolor skóry zobowiązuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów