Ślązaki wspinają sie na komin w Rumunii 350m
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego tytuł prócz angielskiego nie jest przetłumaczony na język śląski? Najwyraźniej film skierowany jest tylko dla ślązaków...
...obleśny i nieśmieszny język który nadaje się tylko do porozumiewania pod ziemią gdzie nie trzeba specjalnej inteligencji do fedrowania "wungla"...
a potem wyjdzie taki na powierzchnie i używa tego narzecza na filmach wyobrażając sobie że wszyscy go rozumieją co tam bełkocze i że to bulgotanie jest śmieszne w całej Polsce.
P.S. was hanysów to można oglądać ale po wyłączeniu dźwięku.
...obleśny i nieśmieszny język który nadaje się tylko do porozumiewania pod ziemią gdzie nie trzeba specjalnej inteligencji do fedrowania "wungla"...
a potem wyjdzie taki na powierzchnie i używa tego narzecza na filmach wyobrażając sobie że wszyscy go rozumieją co tam bełkocze i że to bulgotanie jest śmieszne w całej Polsce.
P.S. was hanysów to można oglądać ale po wyłączeniu dźwięku.
" nom sie należy ciulu 3 tysiące to je jak dla cygana"
od 6 do 7,5 h walą w chuja pod ziemią
nie liczni są prawdziwymi górnikami większość to pasożyty lenie nieroby byle tylko zjechać i krzyczeć mi się należy a o związkach nie wspominam nawet
Górnikiem jest tylko strzałowy i ten co na wydobyciu a reszta to pasożyty co śpią gdzie popadnie byle te 6 lub 7,5 godzin minęło i im się kurwa należy krzyczą najgłośniej
nie liczni są prawdziwymi górnikami większość to pasożyty lenie nieroby byle tylko zjechać i krzyczeć mi się należy a o związkach nie wspominam nawet
Górnikiem jest tylko strzałowy i ten co na wydobyciu a reszta to pasożyty co śpią gdzie popadnie byle te 6 lub 7,5 godzin minęło i im się kurwa należy krzyczą najgłośniej
większo połowa komino jest pod nami
Doceniam filmy, które robią, ale nie rozumiem co mówią.
Fajnie że mają hobby i się wspinają, podziwiam itd ale dla mnie ten filmik jest cholernie nudny. Jak chcą się pochwalić czymś ciekawym to niech wrzucą 10 sekundowy lot w dół.
Kiedyś się któryś spierdoli z wysokości i się skończy pajacowanie
Kaj żeś tam wlozł..
cubasa napisał/a:
" nom sie należy ciulu 3 tysiące to je jak dla cygana"
Lubie czytać, jak wypowiadają się ludzie, którzy nie znają branży. Owszem są elektrycy pochowani po rozdzielniach, nieroby i alkoholicy - ratownicy, w chuja walący dysponenci, a akurat strzalowi nie maja zlej roboty. Zapomniales jeszcze o chlopakach z przygotówek, ze zdartymi ramionami od noszenia żelaza, o chlopakach od lopaty, o wiertaczach którzy pierwsi przychodzą na rejon i biegiem lecą na ostatnią chwilę na wyjazd i jeszcze tak moglbym wymieniac ale pierdole to. Pozdro
A tam,pierdolicie. Nie każdy by się odważył. Piwko leci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów