📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
A wyobraźcie sobie że jesteście na fajnej imprezie , łapiecie zgona i budzicie się na samej górze tego gówna cali nadzy ze spadochronem na plecach
Dymekx napisał/a:
ci ludzie maj przerypane podwujnie bo tak na wysokościach w dół sie nie patrzy ale i w góre w tym wypadku nie można bo płynące chmóry mogą sprawić że będzie wam sie wydawało że wierza sie przechyla i automatycznie będziecie sie odchylac asz zlecicie SZACUN
visualsystem.com.pl/gram_ort.htm
zjedz to, błagam cię.
Najdokładniej wessij tą częśćo przecinkach
Ciekawe ile taki koleś zarabia na godzinę i jak potem z tego się schodzi
heh, na dobra sprawe niewielkie znaczenie czy spadnie sie ze 100 metrów czy 3 km ;P tak czy siak zgon ;P
Murzyn wszedł by szybciej, ale na górze zamiast coś naprawić mógł by co najwyżej zacząć grać w kosza :]
Torghal napisał/a:
Ciekawe ile taki koleś zarabia na godzinę i jak potem z tego się schodzi
Według mnie najbardziej opłacalne byłby skok w dół ze spadochronem. Bo to kilka minut poleci w dół, a schodzić to kilka godzin ;/
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
ja bym musial na golasa wchodzic i zostawilbym tylko brazowy slad za soba ale pewnie wysoko bym nie poszedl nawet:) a co tu dopiero mowic zeby na sama gore i moze skok ze spadochronem?? ni ma mowy za duzo gowna by bylo dookola tej wiezy:)
haisix napisał/a:
- heniu daj ten zielony srubokret
- przeciez ty go miales wziasc
co to znaczy wziasc?
Hubertus napisał/a:
Wyobraźcie sobie ze spadacie z takiej wieży ma się jeszcze ładych kilka minut na refleksje nad swoim życiem
przyjmujac ze taka wierza ma 500m to spadal by okolo 51 sekund (zakladajac ze przyspieszenie ziemskie jest rowne 9.8) wiec nie tak zle ;d aczkolwiek przejbane tak spadac przez niecala minute i czekac
jak by dobra impreze zrobic na dole, postawic kilka flaszek to pozniej jeszcze byscie sie pchali ktory pierwszy wejdzie i jaka zabawa by byla
Pierdole... nie robię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów