📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
ciekawe ilu ludzi na świecie ma jaja zeby tam wejsc
browar za to że omal sie nie posralem
browar za to że omal sie nie posralem
zaraz będzie fala ludzi z sadistica, ze każdy zjeb by tam wszedł...
Non me tenet clavis!
...
No, chyba, że to BDSM ^^
@arkadoss
Up up upać to możesz, ale penisa kolegi. Jak nawet nie potrafisz napisać "@Speedballwtf" to byś nawet nie ogarnął jak się z drabiny korzysta. Zresztą jak napisał Speedballwtf, jak zjeb to zjeb :/
Up up upać to możesz, ale penisa kolegi. Jak nawet nie potrafisz napisać "@Speedballwtf" to byś nawet nie ogarnął jak się z drabiny korzysta. Zresztą jak napisał Speedballwtf, jak zjeb to zjeb :/
@arkadoss wszedł byś może i wszedł, ale obawiam się że z czubka musieliby Cię ściągać w ten sam sposób co kotka, który w panice wszedł na drzewo i boi się zejść.
Filmik ciekawy, w dużej rozdzielczości na pełnym ekranie musiałby wyglądać nieziemsko. Co prawda nie mam lęku wysokości, ale widoki są mocne. Ciekawe jak wyglądało by śniadanie jedzone na tej wysokości
Filmik ciekawy, w dużej rozdzielczości na pełnym ekranie musiałby wyglądać nieziemsko. Co prawda nie mam lęku wysokości, ale widoki są mocne. Ciekawe jak wyglądało by śniadanie jedzone na tej wysokości
Łatwiej by było wieże przewrócić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów