📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wejść tam to moim zdaniem jest łatwiej . Schodząc to dopiero sraka w gaciach jak musisz patrzeć w dół ! Podziwiam kolesia
W pyte, jeszcze mnie zdziwilo ze nie maja spadochronów. W sumie to byłby najlepszy sposób na zejscie. Widoki niesamowite, w sumie troche mgła (chmury) przeszkadzala.
browar za to że omal sie nie posralem
browar za to że omal sie nie posralem
zaraz będzie fala ludzi z sadistica, ze każdy zjeb by tam wszedł...
WEjść to pikuś zmontować to od podstaw to jest HARD
@arkadoss
Up up upać to możesz, ale penisa kolegi. Jak nawet nie potrafisz napisać "@Speedballwtf" to byś nawet nie ogarnął jak się z drabiny korzysta. Zresztą jak napisał Speedballwtf, jak zjeb to zjeb :/
Up up upać to możesz, ale penisa kolegi. Jak nawet nie potrafisz napisać "@Speedballwtf" to byś nawet nie ogarnął jak się z drabiny korzysta. Zresztą jak napisał Speedballwtf, jak zjeb to zjeb :/
Oglądając to czułem, jak cierpnie mi moszna
@arkadoss wszedł byś może i wszedł, ale obawiam się że z czubka musieliby Cię ściągać w ten sam sposób co kotka, który w panice wszedł na drzewo i boi się zejść.
Filmik ciekawy, w dużej rozdzielczości na pełnym ekranie musiałby wyglądać nieziemsko. Co prawda nie mam lęku wysokości, ale widoki są mocne. Ciekawe jak wyglądało by śniadanie jedzone na tej wysokości
Filmik ciekawy, w dużej rozdzielczości na pełnym ekranie musiałby wyglądać nieziemsko. Co prawda nie mam lęku wysokości, ale widoki są mocne. Ciekawe jak wyglądało by śniadanie jedzone na tej wysokości
a gówno lało się przez rurkę do torebki, którą ciągnął za sobą
Łatwiej by było wieże przewrócić
Wyobraźcie sobie ze spadacie z takiej wieży ma się jeszcze ładych kilka minut na refleksje nad swoim życiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów