📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prześmieszne w chuj, goście mają 10 kg sprzętu na sobie, ograniczające ruchy kamizelki, na twarzy zaparowane szybki z pleksi przez którą gówno widać a wokół stoi banda szympansów o IQ średnio rozwiniętej ameby i cieszy michę.
Chciałbym zobaczyć jak te cwaniaki się tam wspinają.
Chciałbym zobaczyć jak te cwaniaki się tam wspinają.
Sov3reign,
to samo kurwa pomyślałem. Do tego wygląda, że jest ciepło na dworze, a z nich musi się lać z takim ekwipunkiem. Fakt, faktem mogliby się w jakąś drabinkę zaopatrzyć.
to samo kurwa pomyślałem. Do tego wygląda, że jest ciepło na dworze, a z nich musi się lać z takim ekwipunkiem. Fakt, faktem mogliby się w jakąś drabinkę zaopatrzyć.
BadMan666 napisał/a:
Sov3reign,
Mogliby, ale pewnie żaden geniusz planujący akcję o tym nie pomyślał.
Koniec końców sprawnie sobie poradzili, cały filmik śmiania się z tego, że jednemu z nich raz się nie udało. Jebane dno.
Sov3reign napisał/a:
banda szympansów o IQ średnio rozwiniętej ameby
czyli wyżyny intelektu w porównaniu do policji, szczególnie prewencji
10kg sprzętu? Wydaje mi się ,że więcej nawet.
Co do samego filmiku to nie wiem czy to powinno bawić ale mnie nie rozbawiło a jedynie zmartwiło ,ze te wszystkie szczurki JP 50%, bo na więcej mama im nie pozwoli, są tak tępe ,że to ciężko ogarnąć nawet w jaki sposób oni chodzą i oddychają jak nie mają mózgu.
Co do samego filmiku to nie wiem czy to powinno bawić ale mnie nie rozbawiło a jedynie zmartwiło ,ze te wszystkie szczurki JP 50%, bo na więcej mama im nie pozwoli, są tak tępe ,że to ciężko ogarnąć nawet w jaki sposób oni chodzą i oddychają jak nie mają mózgu.
Toś dojebał, zbroja w średniowieczu ważyła 20 kg, a takie szmaty więcej niż 10 kg;D? do 5 kg to jest wszystko;)
@Sov3reign Sorki, ja przeskakuję 2-metrową ściankę z plecakiem 25 kg, a mam poważne problemy z kolanami (przebyta choroba Osgood-Schlattera i zanik masy chrząstnej, ergo: wieczne zapalenie wysiękowe stawów kolanowych), otyłość (nie nadwagę) i siedzący tryb życia (taka praca).
Więc... sorry, ale nope.
Więc... sorry, ale nope.
Ludzie ich nie ma co bronić. To są policjanci którzy odpowiadają za nasze bezpieczeństwo. Parę kg więcej i już problem wejść na murek. W pizdu wysłać wszystkich na przymusowe szkolenia sprawnościowe. Ja trenując tyle co dla zdrowego organizmu i dla przyjemności byłbym wstanie tam wejść z 30kg na plecach. A jak im się nie chce to po cholerę szli do takiej pracy. Moim zdaniem oni parę razy w tygodniu powinni mieć obowiązkowe ćwiczenia, a jak ci się nie chce to wypad. Mając 7 lat w łaziło się po takich murkach bez problemu -.-
Fakt że policja słabo wyszkolona i nie dba o formę to raz ale że aż tak wielka grupa młodych ludzi nie ma nic innego do roboty jak stać i filmować miśki wspinające się na metrowe ogrodzenie świadczy o ich rozwoju intelektualnym.
Ludzie mają jakieś plany, marzenia. Ciężko pracują by móc je zrealizować, szczególnie że państwo tego nie ułatwia i chce zabrać jak najwięcej. Chcą podróżować po świecie, zdobywać szczyty górskie - rozwijać się jakoś.
Sensem życia kiboli z filmiku wyżej jest co najwyżej browarek, fajeczka i rzucanie kamieniami w policje pod stadionem nagrywając wszystko komórką.
Ludzie mają jakieś plany, marzenia. Ciężko pracują by móc je zrealizować, szczególnie że państwo tego nie ułatwia i chce zabrać jak najwięcej. Chcą podróżować po świecie, zdobywać szczyty górskie - rozwijać się jakoś.
Sensem życia kiboli z filmiku wyżej jest co najwyżej browarek, fajeczka i rzucanie kamieniami w policje pod stadionem nagrywając wszystko komórką.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów