📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
chada napisał/a:
Sam nie umiesz odróżnić prostej różnicy pomiędzy dziećmi a dorosłymi a wysuwasz jakieś dziwne wnioski, za dzieciaka sam spadałem z różnych wysokości jak wielu i nigdy mi się nic nie stało spadając z dużo wyższych drzew na twarde, z dorosłych to na własne oczy widziałem jak sie jedna ciota wyjebała na chodniku i skończyła ze złamaną nogą
Tak jak w pierwszym komentarzu, tak i w drugim wysnuwasz daleko idące wnioski i uważasz się za najmądrzejszego, więc ustępuję Ci internetowego pola, uciekając jednak dam Ci radę: przeczytaj jeszcze raz co ja napisałem i nie dopisuj mi czegoś czego nie powiedziałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów