Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 51 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
PsikutaBezS 2024-08-09, 13:02 13
Na szczęście konstruktorzy tego koszmarka przewidzieli takich idiotów
Zgłoś
M_A 2024-08-09, 13:29 7
PsikutaBezS napisał/a:

Na szczęście konstruktorzy tego koszmarka przewidzieli takich idiotów

Nie zakładam żeby to służyło do wspinaczki, ale głupich nie szkoda
Zgłoś
Pedalski_Wlamywacz_2 2024-08-09, 13:39 2
To chyba w centrum handlowym budowanym przez stonke w końcu ich logo pięknie widać na ekranie
Zgłoś
mesjans 2024-08-09, 15:37 4
Obite żeberka, jutro jak kichnie to się zarazem zesra.
Zgłoś
Riikko 2024-08-09, 15:41 6
Zgłoś
Pedator 2024-08-09, 16:04 1
Zamiast jakiegoś psa albo kota opierdolić to czepia się po plastikowych warzywach.
Zgłoś
lacrimal 2024-08-09, 16:21 2
Nic mu nie jest, to plastik
Zgłoś
Baronessa 2024-08-09, 16:24 2
mesjans napisał/a:

Obite żeberka, jutro jak kichnie to się zarazem zesra.

Obite? Jak gówniak se żeber nie połamał i ewentualnie krwotoku wewnętrznego nie dostał, to ma farta sporego...
Zgłoś
chada 2024-08-09, 18:02 4
Baronessa napisał/a:

Obite? Jak gówniak se żeber nie połamał i ewentualnie krwotoku wewnętrznego nie dostał, to ma farta sporego...

Niby kurwa na czym? Przecież on nie spadł z trzeciego piętra na beton tylko może z dwóch metrów na miękkie/sprężyste gdzie jeszcze sie odbił od pierwszego idioty. Siniak wielkości jego głowy mu pewnie zostanie ale nic poza tym
Zgłoś
DonaldDuck 2024-08-09, 18:40 2
Za dzieciaka to się skakało na budowach z drugiego piętra na pioch i nic.
Zgłoś
krzysieks997 2024-08-09, 20:37 2
Gdyby baba nie zaczęła drzeć ryja to nic nie stałoby się..
Zgłoś
Smokw 2024-08-09, 22:44 2
chada napisał/a:

Niby kurwa na czym? Przecież on nie spadł z trzeciego piętra na beton tylko może z dwóch metrów na miękkie/sprężyste gdzie jeszcze sie odbił od pierwszego idioty. Siniak wielkości jego głowy mu pewnie zostanie ale nic poza tym

Życia nie znasz. ja spadłe z trzech metrów i parę siniaków oraz naderwane mięśnie, kolega spierdolił się z krzesła i złamana ręka, oraz wstrząśnienie mózgu.
Zgłoś
wilkoala 2024-08-10, 13:23 2
DonaldDuck napisał/a:

Za dzieciaka to się skakało na budowach z drugiego piętra na pioch i nic.

Też tak robiłem, przewrót po upadku i powstanie niczym Dzeki Czan. Gówniaki są głupie, ale prawie niezniszczalne.
Troche jak najebani.
Zgłoś
chada 2024-08-12, 18:12
Smokw napisał/a:

Życia nie znasz. ja spadłe z trzech metrów i parę siniaków oraz naderwane mięśnie, kolega spierdolił się z krzesła i złamana ręka, oraz wstrząśnienie mózgu.

Sam nie umiesz odróżnić prostej różnicy pomiędzy dziećmi a dorosłymi a wysuwasz jakieś dziwne wnioski, za dzieciaka sam spadałem z różnych wysokości jak wielu i nigdy mi się nic nie stało spadając z dużo wyższych drzew na twarde, z dorosłych to na własne oczy widziałem jak sie jedna ciota wyjebała na chodniku i skończyła ze złamaną nogą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów