18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu
Smutas 2013-02-06, 8:17
I co z tego że dziewica jak w mózg jebnięta.
Zgłoś
B................u 2013-02-06, 9:23
Wiocha :facpealm: To idź na wiochę...
Miejsce w sucharach winno to zając
Zgłoś
PiszczeKkK 2013-02-06, 9:28 1
Myślę że to tylko dowód na dziewictwo dla serwisu aukcyjnego.
Zgłoś
wwwpl 2013-02-06, 9:33 3
nie musi isc z tym na wioche.pl, bo z wiochy jest to wziete.. zreszta pieknie sie poswiecil zakladajac nawet konto o nazwie GINEKOLOG specjalnie po to by to wrzucic

skompromitowala sie dziewczyna ewidentnie.. niestety nieraz opinia spoleczna potrafi wywrzec nawet tak duzy nacisk na slabszych psychicznie
Zgłoś
WujaszekStalin 2013-02-06, 9:42
Pewnie sporo chłopaków zacznie do niej teraz pobijać, żeby być pierwszym .

Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Zgłoś
sarkazm 2013-02-06, 10:04
Chuj z tym, nie mam nic do dziwek, nawet lubię otwarte dziewczyny. Ale kurwa... co to za imię? Nela? WTF?
Zgłoś
Halbul 2013-02-06, 10:06 1
Takie akcje sa, bedą i na prawde dla niektorych pozostaja jedyna obrona przed wrogoscia ludzi ktorzy szukaja swoich cech u innych ... najlatwiej jest objechac kogos za jego plecami, uwazac za dziwke, puszczalska szmate ignorujac jednoczesnie prawde. NIE dla jebanych plotkarek i obgadywaczy ! Każdy chcialby ja pewnie zaliczyc ale nikomu sie nie udalo wiec nazywaja ja dziwka
Zgłoś
slec21 2013-02-06, 10:11
Ja pier**** to jest sadistic, a nie wiocha.pl ....
Zgłoś
Vindigo 2013-02-06, 10:40 9
Ktoś mi potrafi to wytłumaczyć?
- puszcza się = dziwka
- nie chce dać = dziwka, bo nie wie co dobre
- ubiera się wyzywająco = dziwka
- ubiera się skromnie = dziwka, bo nie ma na co popatrzeć
- nie pracuje = dziwka, bo tylko kasę by od innych ciągła
- pracuje = dziwka, pewno loda zrobiła prezesowi i dlatego ma posadę

Najprościej po prostu być facetem - wtedy się nie jest dziwką. Bo jako kobieta chyba się nie da według niektórych. Niedobrze mi się robi jak słucham niektórych facetów, dla nich to chyba ich własne matki dawały pod latarnią skoro każda kobieta to kurwa i szmata bez względu na to co zrobi, nic im nie pasuje.

Współczuję dziewczynie - musiała być naprawdę zdesperowana skoro coś takiego wylądowało na jej profilu.

Może kiedyś zawodowo będę sadolką z prawdziwego zdarzenia
Zgłoś
Raar 2013-02-06, 11:28
Już zaczęła się dyskusja na sadolu tzw. ,,gimbusów" podsycona innymi ,,gimbusami" z fb.

Co do tematu, to nie wiem czy to jest sadistic, czy inne gówno jak demoty lub wrzuta...

Sorki chłopaki, zapomniałem o was! + dołączyły się sadolowe zboki ______
Zgłoś
NafazowanyKoleś 2013-02-06, 11:34 1
Vindigo napisał/a:

Ktoś mi potrafi to wytłumaczyć?
- puszcza się = dziwka
- nie chce dać = dziwka, bo nie wie co dobre
- ubiera się wyzywająco = dziwka
- ubiera się skromnie = dziwka, bo nie ma na co popatrzeć
- nie pracuje = dziwka, bo tylko kasę by od innych ciągła
- pracuje = dziwka, pewno loda zrobiła prezesowi i dlatego ma posadę

Najprościej po prostu być facetem - wtedy się nie jest dziwką. Bo jako kobieta chyba się nie da według niektórych. Niedobrze mi się robi jak słucham niektórych facetów, dla nich to chyba ich własne matki dawały pod latarnią skoro każda kobieta to kurwa i szmata bez względu na to co zrobi, nic im nie pasuje.

Współczuję dziewczynie - musiała być naprawdę zdesperowana skoro coś takiego wylądowało na jej profilu.

Po twoim pełnym żalu poście wnioskuję, że po prostu obracasz się nie w tym towarzystwie co trzeba i po prostu nie widzisz innego wyjścia, więc musisz trochę anonimowo ponarzekać po to by później znów polecieć do tych, którzy nazywają cię bez powodu dziwką, mógłbym cię więc nazwać zmanipulowaną idiotką, ale po co? Twój światopogląd jest tak zjebany jak dresy spod mojego spożywczaka, więc twoje towarzystwo do ciebie pasuje.

Matki dające pod latarnią? Kim ty jesteś w ogóle by pisać coś takiego?

A dziewczyna nie była zdesperowana, po prostu jej poziom IQ znajduje się gdzieś między arbuzem a bananem, prawiczkiem nawet ty kiedyś byłaś. To, że nie przeżyła jeszcze rżnięcia nie czyni z niej jakiejś Matki Cytrusowej.

Albo chuj, najlepiej okrzyknijmy ją męczennikiem i stwórzmy ewangelię o Nela, dziewczyna która pozostała dziewicą.

Zgłoś
Gogul 2013-02-06, 11:36 1
Wszystko fajnie, materiał wyciska z łez oczy, sadolowy, że chuj. Dam sobie rękę uciąć, że przyszedłeś z tym z wiochy. a no i mam pytanko drogi autorze. Czy możesz mi wytłumaczyć swój wiek?

więc pozostaje mi dodać:
Zgłoś
Plecionkarz 2013-02-06, 11:38 2
Czemu tak jej zależy żeby nikt nie myślał, że się lubi ruchać? Nie odkryła jeszcze, że to zaleta i będzie mieć powodzenie? Zaskakuje mnie mentalność takich pokemonów. Myśli, że jak chłopak zacznie ją całować i dotykać a ona powie: "zabieraj te łapy, nie jestem kurwą" to się w niej zakocha i pomyśli, że lepszej nie znajdzie. Zapamiętajcie sobie dziewczyny. Jak chcecie zatrzymać przy sobie porządnego faceta to musicie się z nim ruchać. Jak znajdziecie takiego który twierdzi, że nie musi tego robić i wystarczy wam wasza obecność to albo pedał albo uległa niezaradna cipka.
Zgłoś
michalkamienpl 2013-02-06, 11:43 1
Uehehe moja znajoma xD
Zgłoś
M................y 2013-02-06, 12:03 2
udowodniać na fejsie że jest się dziewicą, kurwa jakich ja czasów dożyłam
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów