Wkurzający współlokator.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Łooo jest to co lubie ostatnio na sadoku czyli tematycznie bicie poduszką kolegi bardzo kurwa sadystyczne
i tak byl cierpliwy
A na koncu go zastrzelil
СССР всегда в моей крови!
ja bym go wywalil oknem...
ale z wyra go spierdolił koncertowo xD
Szkoda, że w tym przypadku nie było takiego scenariusza, bo z chęcią zobaczyłbym to na hardzie
Szkoda, że w tym przypadku nie było takiego scenariusza, bo z chęcią zobaczyłbym to na hardzie
Impos Animi, Ta. Albo poprostu było wcześnie rano.
W każdym razie, fajnie go zjebał z łózka i przyjebał materacem. Mógł jeszcze nasrać mu na ten materac
W każdym razie, fajnie go zjebał z łózka i przyjebał materacem. Mógł jeszcze nasrać mu na ten materac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów