📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja bym zrobil unik
Po tym jak wziął tą patelnię, miałem nadzieję, że podejdzie do nagrywającego i mu jebnie w łeb
mam nadzieje, ze mu rozpopsul samochod ta patelnia
Moze mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na telefonie nie wyswietla niektorych filmow ? Nie wyskakuje nic, że brak wtyczki czy chuj wie czego. Dzwiek leci normalnie
taką grillową zawiesić
piękny dzwon
Jakby otwierał te drzwi z wyczuciem a nie z pierdolnięciem, to by w ryj patelnią nie wyłapał.
Ponieważ telefon jest do dzwonienia.
Mógł żelazko przyczepić zamiast tej patelki
czarnykun napisał/a:
Moze mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na telefonie nie wyswietla niektorych filmow ? Nie wyskakuje nic, że brak wtyczki czy chuj wie czego. Dzwiek leci normalnie
Mnie właśnie na telefonie śmiga zajebiście cały Sadol, często czytam w komentarzach, że jakiś film ładuje się 16 godzin, a nigdy nie miałem z niczym problemu.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów