Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm... Zdałam sobie sprawę, że ja też się tak blisko przyglądam, jak mechanik mi zmienia opony... 🤔
Sadol uczy 👍
Sadol uczy 👍
Cos im ewidentnie strzelilo do glowy
Kaliber 44 - "Może tak może nie"

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Skoro warsztat będzie nieczynny bo będą na L4 to kto naprawi pozostałe samochody?

JoSeed napisał/a:
Hmm... Zdałam sobie sprawę, że ja też się tak blisko przyglądam, jak mechanik mi zmienia opony... 🤔
Sadol uczy 👍
Pokaż lepiej nam cycki albo dupę,a nie Gadasz głupoty.
Czekamy...
Pogromcacz🤬chówKKK napisał/a:
Pokaż lepiej nam cycki albo dupę,a nie Gadasz głupoty.
Czekamy...
Już letę 😎
JoSeed napisał/a:
Już letę 😎
Na Dawaj dziewko. Pokaż ile warte są Twoje słowa.
Rozmwia się z Tobą jak z kobietą. Czyli Wiesz jak...
Tak kończy się pompowanie azotem. W UK już jest nielegalne, niedługo u nas też będzie.
Jak tak oglądam sadola już od paru lat, to dochodzę do wniosku, że j🤬 poławiaczy krabów, to wulkanizator jest najniebezpieczniejszym zawodem na świecie.
JoSeed napisał/a:
Sadol uczy 👍
Opony mózgowe? 😂 spisz z mechanikiem? 😂
Pie-sse napisał/a:
Opony mózgowe? 😂 spisz z mechanikiem? 😂
Wtedy spałabym z neurochirurgiem 😎
JoSeed napisał/a:
Sadol uczy 👍
Pokaż cycki !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie