W uśpieniu małpy
W uśpieniu małpy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tak powolutku będą tworzyły się grupy białych nastolatków bo będą chciały normalnie pójść do szkoły i wrócić bez obitej twarzy w celu obrony przed czarnuchami którzy atakują pojedyńczo ale jak widzą że małpa nie radzi sobie z białasem to wkracza druga małpa i tak powolutku będą się tworzyły większe grupy ponieważ większość białasów zauważy że lepiej się trzymać w grupie a kiedy białasy będą już rządzić w szkole to zauważą że umysły białych ludzi są inteligentniejsze od czarnych i pójdą krok dalej aby z większych grup robiły się lokalne grupy przestępcze ponieważ będą zaprawieni w boju i tak powolutku będą tworzyły się grupy rasowe ale z czasem grupy poznają smak pieniądza łatwego i tak się to przerodzi w poważne grupy przestępcze które będą szły krok w górę ponieważ skoro państwo nie zapewniło im bezpieczeństwa to czemu oni mają być dobrymi obywatelami i tak miasta będą się staczały, niegdyś american dream a aktualnie american shit. Oczywiście tak naprawdę to nie jest wina tych białych co zostali ZMUSZENI do obrony kiedyś a dziś są tak przesiąknięci środowiskiem w którym żyją że nie mają nawet po co wracać do życia nędznego robaka amerykańskiego który zawsze podkula ogon i zawsze jest tolerancyjny i śpiewa "black lives matter". Problemem są te biedne kurwy co na lewactwo głosują ponieważ to oni wierzą w te bajki wolnościowe, ideologiczne i inne wysrywy polityków którzy prowadzą do wojen wszelakich, byleby były wojny i to nieważne czy to rasowa, ideologiczna, religijna.
Proszę o pozwolenie na skopiowanie tekstu. Gdy napiszę swoją książkę o lewackim spierdoleniu, chcę aby ten manifest białego człowieka był w epilogu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów