Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wow RutQ! Po 4 godzinach udało się uploadować filmik? Gratulację! Swoją drogą - c🤬jowy. Dzieciak próbował, a jak to dzieciak - czasami nie wychodzi. Chyba, że ciebie tak nazywali jak rozsypałeś coś na podłodze.
ps. dasz tego bana czy nie?
ps. dasz tego bana czy nie?

he he dobre, robota idzie jak przy naszych autostradach;]
Zawiódł męską część świata mały tępy c🤬jek. Powinien podejść zapytać kiedy będzie obiad i odejść z butelką mleka w dłoni.

@rai87
Nie wiem co masz do autora tematu, może jest k🤬ą a moze nie - nie wiem, nie wnikam, nie moja sprawa. Ale jak juz masz cos do niego to jedz na niego a nie na filmik który mnie osobiście nawet rozbawił. Ciebie mógł nie rozbawić, ok Twoja sprawa, ale i tak twój komentarz jest kretyński bo w ten sposób można sie przyjebac do większości takich filmików. Kobita nie umie zaparkować? Przeciągnęła gościa z obsługi stacji po asfalcie? Tępa p🤬da? Nie no przecież próbowała a kobieta jak to kobieta - czasami nie ogarnie tematu. No chyba ze twój stary tak nazywał twoja matkę jak zadała głupie pytanie.
Nie wiem co masz do autora tematu, może jest k🤬ą a moze nie - nie wiem, nie wnikam, nie moja sprawa. Ale jak juz masz cos do niego to jedz na niego a nie na filmik który mnie osobiście nawet rozbawił. Ciebie mógł nie rozbawić, ok Twoja sprawa, ale i tak twój komentarz jest kretyński bo w ten sposób można sie przyjebac do większości takich filmików. Kobita nie umie zaparkować? Przeciągnęła gościa z obsługi stacji po asfalcie? Tępa p🤬da? Nie no przecież próbowała a kobieta jak to kobieta - czasami nie ogarnie tematu. No chyba ze twój stary tak nazywał twoja matkę jak zadała głupie pytanie.
Ta dziewczynka to pracujący Polacy
Płatki to pieniądze
Chłopiec to polski rząd
Kosz to budżet państwa
Widać tu jak pieniądze zostały rozj🤬e zanim ktokolwiek z nich skorzystał.
Płatki to pieniądze
Chłopiec to polski rząd
Kosz to budżet państwa
Widać tu jak pieniądze zostały rozj🤬e zanim ktokolwiek z nich skorzystał.

Ale jak twardo udaje, że mimo to wysypuje do kosza; j🤬y.
PS. @Iquid - Polityk filozof
PS. @Iquid - Polityk filozof
aercezeti napisał/a:
@rai87
Ale jak juz masz cos do niego to jedz na niego a nie na filmik który mnie osobiście nawet rozbawił. Ciebie mógł nie rozbawić, ok Twoja sprawa
No to jeżeli mnie nie rozbawił to mogę w końcu wyrazić swoją opinię czy nie? Pan pozwoli?

aercezeti napisał/a:
ale i tak twój komentarz jest kretyński bo w ten sposób można sie przyjebac do większości takich filmików. Kobita nie umie zaparkować? Przeciągnęła gościa z obsługi stacji po asfalcie? Tępa p🤬da? Nie no przecież próbowała a kobieta jak to kobieta - czasami nie ogarnie tematu.
Nie masz dzieci, prawda? Tak myślałem, ręka nie zajdzie w ciąże.
Twoim tokiem myślenia: spodobał ci się filmik? dodałeś swój równie kretyński komentarz do niego? Chwała ci za to, to jest otwarte forum. Każdy ma prawo do docenienia jakiegoś materiału lub też nie. Mi się nie podobało co wyjaśniłem powyżej. Masz jakiś problem ze zrozumieniem tego?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie