ciekawa współpraca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żyją w symbiozie
Do samego końca byłem przekonany, że coś się przewróci/rozjebie/umrze... Jestem złym człowiekiem
po jakimś czasie pracy na wózku za granicą wśród polaków w takim czymś nie widzi się nic dziwnego
Kurakk napisał/a:
po jakimś czasie pracy na wózku za granicą wśród polaków w takim czymś nie widzi się nic dziwnego
U "nas" w PL - Stasiu wrzuca pierwszy box, a ładując drugi zwyczajnie popycha reszte (i tak do końca). Wszystko oczywiście Stasiu robi z ziemi, bo podłoga naczepy/kontenera jest równa i nie ma problemu. No chyba że Stasiu jest idiotą, wtedy woła Mirka z drugim widłakiem.
A dawniej zespołowo to czarnuchy zapierdalały bo to był najlepszy i najtańszy wynalazek.łza się w oku kręci że zajęliśmy ich miejsce
Jak to ściągnąć na telefona Chciałem pokazać wózkowym z byłej pracy.
nie zawsze, czasem nie możesz pchać ze względu na wyjątkowo delikatną zawartość, albo delikatne opakowanie (ze sklejek), ewentualnie ze względu na wysoko położony środek ciężkości. Poza tym, jak już wepchasz i jest krzywo to kaplica.
pzdr 601
nie zawsze, czasem nie możesz pchać ze względu na wyjątkowo delikatną zawartość, albo delikatne opakowanie (ze sklejek), ewentualnie ze względu na wysoko położony środek ciężkości. Poza tym, jak już wepchasz i jest krzywo to kaplica.
pzdr 601
Da się? Da się.
U "nas" w PL - Stasiu wrzuca pierwszy box, a ładując drugi zwyczajnie popycha reszte (i tak do końca). Wszystko oczywiście Stasiu robi z ziemi, bo podłoga naczepy/kontenera jest równa i nie ma problemu. No chyba że Stasiu jest idiotą, wtedy woła Mirka z drugim widłakiem.
Pierdolisz robie w chujowej firmie jak chuj i nigdy czegoś takiego nie widziałem. A bohaterowie filmiku niech robią tak dalej rozpierdolą widlaka i później będzie "panie szefie samo sie tak zrobiło przysięgam pewnie ździchu popsuł"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów