hyhy, dobrze to wygląda
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
cytat
Kobiecie trzeba założyć chomąto. Tak robili do XII wieku polscy chłopi, zakładali babom chomąto i orali nimi pole
Kobiecie trzeba założyć chomąto. Tak robili do XII wieku polscy chłopi, zakładali babom chomąto i orali nimi pole
Robili w XII wieku i robia to teraz
tak mi sie jakoś skojażyło
To dla Ciebie jest traktor? Toż to kurwa jakaś stuningowana kosiarka, a nie traktor.
Chupacabra napisał/a:
To dla Ciebie jest traktor? Toż to kurwa jakaś stuningowana kosiarka, a nie traktor.
są takie traktorki budowane z czego popadnie ;p mówi się na to SAM ( chyba od samoróbki) sprawdź na allegro
a co do tej baby to cóż nie umiała kręcić kierownicą to niech pcha
ludzie, dziwni jesteście, jeszcze całkiem do niedawna jak mój dziadek żył takie coś było na porządku dziennym, babka wbrew pozorom trzyma tylko kierunek pługu co by się przypadkiem po przejechaniu 10cm nie wyjebał i nie turlał po ziemi jak zwłoki ciągnięte za samochodem
@up słofnik pefnie odziedziczył, morze ci odstompi.
każdy orze jak może ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów