Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja głupi tyle lat przez podobne skakałem... A to wystarczy feministkę przed siebie puścić

Bobicker napisał/a:
A ja głupi tyle lat przez podobne skakałem... A to wystarczy feministkę przed siebie puścić
One powinny mieć osobne bramki

Bobicker napisał/a:
Spróbuj przepuścić feminazistkę przed siebie, to tak cię zjebie jak psa. CO TY SOBIE K🤬A MYŚLISZ?!!! TO ŻE MAM WAGINĘ NIE UPOWAŻNIA CIĘ DO.... i tak dalej i takie tego typu sp🤬oliny.
lm65 napisał/a:
O ty suko j🤬a! Za taki czyn powinna siedzieć w pierdlu z murzynami.
Mogłoby się jej spodobać.
P🤬deusze w rurkach rozp🤬olcie tak jednym kopniakiem szybę z krokiem pewnym że ona będzie rozp🤬olona, bo nawet nie zachwiała się na chwilę. Wp🤬liła by nie jednemu ,,,,sadolowi'''' z tej strony. Podwójny cudzysłów zamierzony.
Pewnie ktoś nakleil na szybę zdjęcie Kaczyńskiego to człowiek odruchowo butem dotyka żeby mu gówno na dłoni nie zostało.
cannibal2007 napisał/a:
P🤬deusze w rurkach rozp🤬olcie tak jednym kopniakiem szybę z krokiem pewnym że ona będzie rozp🤬olona, bo nawet nie zachwiała się na chwilę. Wp🤬liła by nie jednemu ,,,,sadolowi'''' z tej strony. Podwójny cudzysłów zamierzony.
90% p🤬deuszy w rurkach i tak spusci wp🤬l przecietnej bebie... trzykropek zamierzony.
cannibal2007 napisał/a:
Szyba szybie nierówna. Niektóre szyby (samochodowe) możesz nap🤬lać młotkiem z całej siły, a i tak nie rozbijesz, a zwyczajną szybę w oknie starego typu wystarczy lekko z pięści uderzyć i sypie się na kawałki.
A tą chudą,wandalistyczną, feministyczną, rozjuszoną p🤬dę zgasił by jednym strzałem na pysk, także na prawdę nie masz się czym podniecać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie