Ale najpierw trzeba zjeść KFC na surowo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Głupia cipa nie wie, że to test co weźmie do buzi i teraz 60 chłopa z odziału już się cieszy. A dupeczka jeszcze nie wie co to intensywna dieta białkowa.
Bierze do dzioba, co w tym dziwnego?
Całą swoją karierę w partyzantce będzie tylko opierdalać ptaki i krew przelewać.
Cudowna symbolika.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Cudowna symbolika.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podniecająca niunia, ciekawe jak obciąga suka
ANALizator napisał/a:
podniecająca niunia, ciekawe jak obciąga suka
Piszesz jakbyś kiedyś to już robił. Hehehe
I bierzmy takich ludzi do nas, do Eurupy. U nas problemem są wyimaginowane krzywdy, mięso jest ze sklepu, klimacik, latte sojowe i wege styl. Przecież tacy ludzie zetrą nas w pył.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów