Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Koguta od kury nie odróżniasz.
Źle to rokuje na Twoje relacje towarzyskie...
W tym kraju to nawet koguty chleją w pracy
Jakbyś miał tyle „Kur”ew do wyjebania też byś zaczął chlać.
Angel... źle z Tobą.
Koguta od kury nie odróżniasz.
Źle to rokuje na Twoje relacje towarzyskie...
~głest
Na biologię/przyrodę nie chodziłeś.
Źle to świadczy o twoim wykształceniu.
Kogut - ptak z rodziny kurowatych (Phasianidae)... ...samiec kury domowej...
Chciałeś zabłysnąć ale wyszedłeś na tuka nieuka.
Kogut - ptak z rodziny kurowatych (Phasianidae)... ...samiec kury domowej...
Chciałeś zabłysnąć ale wyszedłeś na tuka nieuka.
W końcu baba też człowiek.
W kwestii poruszonej przez Ciebie społeczno-biologicznej klasyfikacji... Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie płeć ma znaczenie... fundamentalne. Kogut to kogut a kura to kura. Nie będę drążył głębiej tematu bo obawiam się, że dyskusje z Tobą to grząski temat niczym bagna Pantanal... atrakcyjne ale niebezpieczne
Specjalnie zmieniłem dla ciebie opis - może teraz zrozumiesz, że śmieszkowymi memami nie ukryjesz braku podstawowej wiedzy i uchroni to przed wysypem kolejnych inteligentów twojego pokroju.
Samica: kura
Samiec: kogut
Zarówno samica (kura) jak i samiec (kogut) jest Kurą domową
Żyjemy w czasach, gdzie pismo obrazkowe bywa bardziej zrozumiałe dla niepiśmiennych uczniów szkół podstawowych, gimnazjów i szkół średnich. Optymistycznie odrzucam studentów... No bo chyba nie zakładasz że brać sadolowa to w dużej mierze dobrze wykształceni filolodzy i politolodzy po czterdziestce. A przynajmniej nie wszyscy; jak sam już pisałeś: dysproporcja pomiędzy zarejestrowanymi i NIE użytkownikami sadola zdecydowanie skierowana ku przewadze tych drugich.
Czy sadistic aspiruje do rangi portalu światopoglądowego i opiniotwórczego? Nie - patrz pkt 1.3 Regulaminu.
Cz moja skromna osoba poprzez regularne (od pewnego czasu) uczestnictwo w forum podejmuje działania w kierunku przynależności do grona wybrańców (patrz pkt 3.6 Reg)? Nie bynajmniej
Czy zamierzam łamać pkt 4.5 i 4.6 Regulaminu, narażając się na BANa? A po chuj mi to potrzebne?... Nie muszę się wyrejestrowywać, co najwyżej znów zamilknę na kilka, kilkanaście miesięcy...
Jeden obraz wart więcej niż tysiąc słów". Tak mówią
uchroni to przed wysypem kolejnych inteligentów twojego pokroju
Zajady popękały mi od śmiechu... Równie dobrze mógłbyś ludziom tłumaczyć aby w góry nie wychodzili podczas burzy...
To kto zapiał tego dnia, skoro kur zaniemógł?!
a chuj mnie to obchodzi
Specjalnie zmieniłem dla ciebie opis - może teraz zrozumiesz, że śmieszkowymi memami nie ukryjesz braku podstawowej wiedzy i uchroni to przed wysypem kolejnych inteligentów twojego pokroju.
Samica: kura
Samiec: kogut
Zarówno samica (kura) jak i samiec (kogut) jest Kurą domową
na początku myślałem że żartujesz, ale teraz robisz z siebie po prostu błazna,
czytaj potocznie ,, wsiowego głupka,,
bez obrazy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów