Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niestety, kochani, to trochę żart z naszych marzeń
Chyba kurwa twoich....
Ja tam nie chciałbym być czarny.
Dla zainteresowanych, 150 000 zł tydzień takiej przyjemności
ale dupisz kolego wbiłem na booking com termin w październiku i za 10 dni ze śniadaniami naliczyło 30tyś więc nie wiem gdzieś ty tego szukał.
ps dobry będzie naprawdę ten kto poda tytuł muzy
ale dupisz kolego wbiłem na booking com termin w październiku i za 10 dni ze śniadaniami naliczyło 30tyś więc nie wiem gdzieś ty tego szukał.
ps dobry będzie naprawdę ten kto poda tytuł muzy
"Sound of the Sea" - Stick Figure
NIe ma to jak jebać na etatach u prywaciarza za dwa tysie i narzekać że nici z wakacji bo turbina w paserati 15-letnim padła. Ostatnio byłem na szkoleniu, rozmawialiśmy o marzeniach i celach życiowych do realizacji. W grupie 15 osób - wszyscy z wyższym wykształceniem - marzenia: domek w Alpach, wycieczka po stolicach europejskich, wycieczka do afryki, itp. Ja odpowiadam - zdrowie i długa sprawnośc fizyczna, a swoje marzenia realizuje i zamierzam rzucić etat za 4000 na ręke, bo to jest wegetacja. Rozwijam firmę, myślę nad zleceniami, poszerzam ofertę i rozumiem, że na etacie gówno bedziesz miał - marną pensję i żebranie o podwyżkę, a wczasy w Afryce będą wciąż marzeniem. Ponadto, trener podczas szkolenia zapytał koleżanki dlaczego nie jedziue na wycieczkę do Afryki? Odpowiedziała: dzieci, remont domu, bo samochód sie psuje, bo znowu dzieci........ Kobieta zarabiająca razem z mężem 10 tys miesięcznie na ręke i dwójką dzieci wciąż marzy o wycieczce do Afryki..... sami sobie ograniczenia robimy, bo większośc z nas/was ma strasznie zawężone myslenie. Dziekuje, skonczyłem.
to gdzie to pracujesz bo nie dosłyszałem?
to gdzie to pracujesz bo nie dosłyszałem?
I tu sie różnimy. Dla mnie 4 tysiace to wegetacja i myślę o rozwijaniu firmy, Ty zapewne nie dowierzasz że mozna tyle zarabiać. Ale odpowiem Ci że na etacie, państwowej posadzie. I robie wszystko by nie wegetować a nie żalić się w internecie.
I tu sie różnimy. Dla mnie 4 tysiace to wegetacja i myślę o rozwijaniu firmy, Ty zapewne nie dowierzasz że mozna tyle zarabiać. Ale odpowiem Ci że na etacie, państwowej posadzie. I robie wszystko by nie wegetować a nie żalić się w internecie.
Tylko weź w tych obliczeniach pod uwagę podwyżkę najniższej krajowej do 4000, żeby miał kto w tej firmie pracować na najprostszych stanowiskach, + kolejną podwyżkę dla tych na wyższym stanowisku, żeby nie zaczęli z obecnej średniej krajowej robić za najniższą. Ciekawe jak wtedy będzie wyglądała opłacalność niektórych biznesów. I pamiętaj jak to mówi pewna mądra osoba, prowadzenie biznesu to nie obowiązek.
fajnie jesteś przyjebany bo twoja odpowiedz gówna ani dupy się nie trzyma.Spytałem gdzie pracujesz a ty coś o żaleniu się...ani słowa żalu nie wypowiedziałem,,ciekawi mnie również tekst "rozwijanie firmy" i państwowa posada.państwówka to nie firma.
nie udało ci się młotku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów