18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dżizas_kurde 2019-09-21, 0:06 2
Cytat:

Niestety, kochani, to trochę żart z naszych marzeń

Chyba kurwa twoich....
Ja tam nie chciałbym być czarny.
Zgłoś
jbone 2019-09-21, 8:21 2
mj91111 napisał/a:

Dla zainteresowanych, 150 000 zł tydzień takiej przyjemności

ale dupisz kolego wbiłem na booking com termin w październiku i za 10 dni ze śniadaniami naliczyło 30tyś więc nie wiem gdzieś ty tego szukał.

ps dobry będzie naprawdę ten kto poda tytuł muzy
Zgłoś
abek 2019-09-21, 10:20 2
jbone napisał/a:

ale dupisz kolego wbiłem na booking com termin w październiku i za 10 dni ze śniadaniami naliczyło 30tyś więc nie wiem gdzieś ty tego szukał.

"Sound of the Sea" - Stick Figure

Zgłoś
ademicus 2019-09-21, 11:56 4
NIe ma to jak jebać na etatach u prywaciarza za dwa tysie i narzekać że nici z wakacji bo turbina w paserati 15-letnim padła. Ostatnio byłem na szkoleniu, rozmawialiśmy o marzeniach i celach życiowych do realizacji. W grupie 15 osób - wszyscy z wyższym wykształceniem - marzenia: domek w Alpach, wycieczka po stolicach europejskich, wycieczka do afryki, itp. Ja odpowiadam - zdrowie i długa sprawnośc fizyczna, a swoje marzenia realizuje i zamierzam rzucić etat za 4000 na ręke, bo to jest wegetacja. Rozwijam firmę, myślę nad zleceniami, poszerzam ofertę i rozumiem, że na etacie gówno bedziesz miał - marną pensję i żebranie o podwyżkę, a wczasy w Afryce będą wciąż marzeniem. Ponadto, trener podczas szkolenia zapytał koleżanki dlaczego nie jedziue na wycieczkę do Afryki? Odpowiedziała: dzieci, remont domu, bo samochód sie psuje, bo znowu dzieci........ Kobieta zarabiająca razem z mężem 10 tys miesięcznie na ręke i dwójką dzieci wciąż marzy o wycieczce do Afryki..... sami sobie ograniczenia robimy, bo większośc z nas/was ma strasznie zawężone myslenie. Dziekuje, skonczyłem.
Zgłoś
jbone 2019-09-21, 13:48
ademicus napisał/a:

NIe ma to jak jebać na etatach u prywaciarza za dwa tysie i narzekać że nici z wakacji bo turbina w paserati 15-letnim padła. Ostatnio byłem na szkoleniu, rozmawialiśmy o marzeniach i celach życiowych do realizacji. W grupie 15 osób - wszyscy z wyższym wykształceniem - marzenia: domek w Alpach, wycieczka po stolicach europejskich, wycieczka do afryki, itp. Ja odpowiadam - zdrowie i długa sprawnośc fizyczna, a swoje marzenia realizuje i zamierzam rzucić etat za 4000 na ręke, bo to jest wegetacja. Rozwijam firmę, myślę nad zleceniami, poszerzam ofertę i rozumiem, że na etacie gówno bedziesz miał - marną pensję i żebranie o podwyżkę, a wczasy w Afryce będą wciąż marzeniem. Ponadto, trener podczas szkolenia zapytał koleżanki dlaczego nie jedziue na wycieczkę do Afryki? Odpowiedziała: dzieci, remont domu, bo samochód sie psuje, bo znowu dzieci........ Kobieta zarabiająca razem z mężem 10 tys miesięcznie na ręke i dwójką dzieci wciąż marzy o wycieczce do Afryki..... sami sobie ograniczenia robimy, bo większośc z nas/was ma strasznie zawężone myslenie. Dziekuje, skonczyłem.

to gdzie to pracujesz bo nie dosłyszałem?
Zgłoś
ademicus 2019-09-21, 14:50
jbone napisał/a:

to gdzie to pracujesz bo nie dosłyszałem?

I tu sie różnimy. Dla mnie 4 tysiace to wegetacja i myślę o rozwijaniu firmy, Ty zapewne nie dowierzasz że mozna tyle zarabiać. Ale odpowiem Ci że na etacie, państwowej posadzie. I robie wszystko by nie wegetować a nie żalić się w internecie.
Zgłoś
Smoku 2019-09-21, 18:37
ademicus napisał/a:

I tu sie różnimy. Dla mnie 4 tysiace to wegetacja i myślę o rozwijaniu firmy, Ty zapewne nie dowierzasz że mozna tyle zarabiać. Ale odpowiem Ci że na etacie, państwowej posadzie. I robie wszystko by nie wegetować a nie żalić się w internecie.

Tylko weź w tych obliczeniach pod uwagę podwyżkę najniższej krajowej do 4000, żeby miał kto w tej firmie pracować na najprostszych stanowiskach, + kolejną podwyżkę dla tych na wyższym stanowisku, żeby nie zaczęli z obecnej średniej krajowej robić za najniższą. Ciekawe jak wtedy będzie wyglądała opłacalność niektórych biznesów. I pamiętaj jak to mówi pewna mądra osoba, prowadzenie biznesu to nie obowiązek.
Zgłoś
jbone 2019-09-21, 21:05
ademicus napisał/a:

fajnie jesteś przyjebany bo twoja odpowiedz gówna ani dupy się nie trzyma.Spytałem gdzie pracujesz a ty coś o żaleniu się...ani słowa żalu nie wypowiedziałem,,ciekawi mnie również tekst "rozwijanie firmy" i państwowa posada.państwówka to nie firma.

nie udało ci się młotku.
Zgłoś
Das90 2019-09-23, 13:40
jbone napisał/a:

Sound if the sea
Stick Figure
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem