Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i co mu się odjebalo? Jest tu jakiś ekspert ?
jest faza snu, że jak gwałtownie cię wybudzą i się podniesiesz od razu to błędnik szaleje lepiej niż na kacu
nie ma siły żeby się utrzymać na nogach
jest faza snu, że jak gwałtownie cię wybudzą i się podniesiesz od razu to błędnik szaleje lepiej niż na kacu
Lepiej kogoś wkręcić żeby dał kluczyki od czołgu )
Lepiej kogoś wkręcić żeby dał kluczyki od czołgu )
Nie da, bo u nich już czołgów nie ma
To tam musi być epidemia kurwa wybudzania w tej fazie XD
idz do lekarza bo jesteś ten nie teges !! nikt normalny tak nie ma xD
czy to ruski czy ukrainiec to jedno i to samo
czyly czy ty jebniety czy bez diagnozy to i tak pizda i kanarkiem nie budiesz
Ja się zastanawiam skąd maja oryginalna pepsi skoro mają sankcje i wszystkie firmy wyjebały z tego zawszonego kraju ?
to bardziej pusta butelka na pamiątkę. tam teraz mają jak u nas w latach 80-90tych, kiedy na szafach ustawiano puszki, butelki i inne śmieci
nie to samo ,tylko jeden chuj.
Ja się zastanawiam skąd maja oryginalna pepsi skoro mają sankcje i wszystkie firmy wyj***ły z tego zawszonego kraju ?
używają rosji jako pretekst do jebania cie w kakao, a ty dalej jak ten ostatni idiota pierdolisz o zawszonych krajach ? Może upadlina nie jest zawszona ?
Dokładnie tak jest, piwo ode mnie i jebać debili co się spuszczają nad pomocą dla ukrów. Makaron z psim żarciem zmiksowany jako spageti to jedyna pomoc na którą mogą u mnie liczyć i to pod kilkoma warunkami. Jebać ruskich i ukrów, piwo dla Putina że mamy materiały na stronę. Miejmy nadzieję że jeszcze sobie popatrzymy jak się mordują na wzajem. Czekam na nagrania mordów i gwałtów z ukrainy. A na koniec jeszcze raz wszystkim ukrolubnym albo rusolubnym frajerom chuj w pysk.
Zobaczyłbyś polaczkow na emigracji to by ci porównań nie starczyło
I jak Polak jak Ty w takim razie, jedna półka Zwierz jakich mało
I jak Polak jak Ty w takim razie, jedna półka Zwierz jakich mało
pracowałem na ukrainie rok czasu to mogę coś na temat powiedzieć
Zobaczyłbyś polaczkow na emigracji to by ci porównań nie starczyło
człowieku ja pracowałem w holandii w irlandii w norwegii dlugo by wymieniać
Ja się zastanawiam skąd maja oryginalna pepsi skoro mają sankcje i wszystkie firmy wyjebały z tego zawszonego kraju ?
od pepsi to się głowie piepsi
polaka zapomniales dopisac
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów