📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
ale go zalalo w sekunde, słabiutko
Wstaw Pan zwykłą szybę, będzie taniej...
Taka zwykła to znowu nie była.
Bo to hartowana szyba oczywiście była. Pytanie tylko czy nie aby zbyt cienka aby ograniczyć koszty i masę. Grubsza by tak łatwo nie poszła. Grubości szyb są standardowe co milimetr od 2 do 20, powyżej tego już się laminuje szkło. Nie no goście mnie rozpierdalają- krótki rękawek , krótkie portki i klapki na nogach. Do tego ten młody coś za siłowo podszedł do sprawy.
Oj czarno widzę jego żywot.
Przecie widać że ja skosił na dolny lewy róg. Wina pokaleczonego, kartonu to mogli dać więcej, a przyssawki to są znane nawet w krajach z kupy i patyków.
Pawehan napisał/a:
Bo to hartowana szyba oczywiście była. Pytanie tylko czy nie aby zbyt cienka aby ograniczyć koszty i masę. Grubsza by tak łatwo nie poszła. Grubości szyb są standardowe co milimetr od 2 do 20, powyżej tego już się laminuje szkło. Nie no goście mnie rozpierdalają- krótki rękawek , krótkie portki i klapki na nogach. Do tego ten młody coś za siłowo podszedł do sprawy.
Gówno wiesz. Każda szyba jebnie obojętnie jakiej grubości jak zajebiesz ja w kant, no chyba że jest klejona wtedy może się rozpaść jedynie jedna warstwa ale zostanie w swoim miejscu.
Ale tak rozsypuje się tylko hartowana. I wyszło, ze sam gówno wiesz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów