📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie no pewnie kurwa ktoś zostawił jakiegoś jaka, muła czy innego kurwa bizona na linie pod sklepem, przejdę se metr obok co mi się może stać
Kutazz napisał/a:
Nie no pewnie kurwa ktoś zostawił jakiegoś jaka, muła czy innego kurwa bizona na linie pod sklepem, przejdę se metr obok co mi się może stać
Ta kitajska cipa nawet nie widziała tego jaka, bo ryj w telefoniku...
Musiało jej brzydko pachnieć z piczy... wszak faceta nie ruszył
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Musiało jej brzydko pachnieć z piczy... wszak faceta nie ruszył
iphone chciał , czego nie rozumisz
Skośna, która szła obok doznała oczywiście resetu do ustawień fabrycznych, gdy zdarzyło się coś niespodziewanego i trzeba było szybko zadziałać. Gdy jak zwykle chłop zareagował, jej instynkt samicy powiedział, że wszystko jest pod kontrolą, chłop przejął odpowiedzialność, więc software wszedł w tryb domyślny - wyciągnęła telefonik i zaczęła nagrywać.
Jakie te skośne pizdy są tępe...
Figura reklamowa Żubra, wersja rosyjska.
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Uwierz mi na słowo ale nie tylko skośne
@JoSeed: ale on go nie trzyma w domu tylko w oborze dżole Sid....mądryś???? No zastanów się..
@Tadzio_Norek: no skoro pod sklepem uwiązany to znaczy, że pan go na spacer zabrał... Jak piesa;)
@JoSeed: zgadza się, to Pedro manco, czytałem o nim, ma jaka na łańcuchu. Zwracam honor Dzo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów