Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tłumaczenie: Wstrzymam oddech do czasu kiedy mnie pokochasz.
No to synek sie udusisz
Nie śmiejemy się z tego że jest chory tylko z tego że zabawnie wygląda (chuj że przez chorobę). To właśnie ludzie którzy się tym bulwersują ("HEJ NIE WOLNO CI SIĘ ŚMIAĆ Z JEGO WYGLĄDU BO ON JEST CHORY!!!") przypominają takiej osobie raz po razie że jest inna/gorsza. Każdy ma jakieś wady/zalety (jesteśmy niedoskonali więc w pewnym stopniu każdy z nas niezależnie od siebie jest chory) ale szczęśliwy człowiek to taki który umie się z nich śmiać nie uważając że jest przez nie gorszy.
Polecam obejrzeć film Intouchables to może zrozumiecie o co mi chodzi.
DevilMayCry666 chamskie? i kto to mówi jebana sztanistka 666 z ksywką z pojebanej gry brawo!!
chuj czekamy zobaczymy ile wytrzyma na bezdechu
o widzę, że trafnie mnie oceniłaś! weź się sz***o za mycie podłogi a nie obrażaj jak inni Cię nie obrażają. PZDR!
Do wszystkich co się spinają o śmianie się z choroby tego gościa/dziecka:
Nie śmiejemy się z tego że jest chory tylko z tego że zabawnie wygląda (chuj że przez chorobę). To właśnie ludzie którzy się tym bulwersują ("HEJ NIE WOLNO CI SIĘ ŚMIAĆ Z JEGO WYGLĄDU BO ON JEST CHORY!!!") przypominają takiej osobie raz po razie że jest inna/gorsza. Każdy ma jakieś wady/zalety (jesteśmy niedoskonali więc w pewnym stopniu każdy z nas niezależnie od siebie jest chory) ale szczęśliwy człowiek to taki który umie się z nich śmiać nie uważając że jest przez nie gorszy.
Polecam obejrzeć film Intouchables to może zrozumiecie o co mi chodzi.
No jasne, obroncy broniąc przypominają chorym ze są chorzy a ci którzy się z nich smieją że mają łeb jak baniak pozwalają im się czuć normalnie.Logiczne nie?
o widzę, że trafnie mnie oceniłaś! weź się sz***o za mycie podłogi a nie obrażaj jak inni Cię nie obrażają. PZDR!
Haha biją się nasze sadystyczne dziewczyny !
Kocham Was !
ps.
Kontener z maścią na ból dupy chyba jednak nie dopłynął:/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów