Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
D................6 2013-05-05, 22:07 16
to jest już bardzo chamskie...
Zgłoś
CrazyChocolate 2013-05-05, 22:08 1
Spierdalaj z tym!
Zgłoś
itachi666 2013-05-05, 22:13 1
lolololol xmen jak chuj.
Zgłoś
barszczzuszkami 2013-05-05, 22:16 75
Lepiej niech się tak nie napina bo mu żyłka na czole pierdolnie.
Zgłoś
Wdr 2013-05-05, 22:17 27
DevilMayCry666 chamskie? i kto to mówi jebana sztanistka 666 z ksywką z pojebanej gry brawo!!

chuj czekamy zobaczymy ile wytrzyma na bezdechu
Zgłoś
m................t 2013-05-05, 22:26 16
dobry jest jebany, już 15 min na niego spoglądam a on dalej twardo na wdechu. Szacuneczek.
Zgłoś
deadkiller 2013-05-05, 22:29
Czasami powala mnie to jak niektórzy na Sadolu piszą coś chamskiego, idiotycznego i myślą, że wszyscy ich wtedy kochają.
Get a life!
Zgłoś
Marxe 2013-05-05, 22:34 16
@DeviMayCry666,CrazyChocolate
to jest sadistic-codzienna dawka czarnego humoru i takie obrazki są jak najbardziej na miejscu
jeśli się nie podoba to są takie strony jak kwejk.pl czy besty.pl
Zgłoś
Wdr 2013-05-05, 22:42 8
deadkiller czasami mnie zastanawia jak sadola każdego dnia odwiedzają gimbusy pedały i wrażliwe cioty które spinają dupę jak ktoś coś pociśnie jak to się mawiało na studiach na takich bułkę przez bibułkę a chuja gołą ręką
Zgłoś
deadkiller 2013-05-05, 22:43
Widać nie do końca zrozumiałeś.
Zgłoś
Wdr 2013-05-05, 22:50
deadkiller może sorry ale mam spine przez
Kallirroe bo ta głupia cipa wiecznie wpierdala tu jakieś końskie suchary a admini nic z tym nie robią tylko rozdają warny i bany normalnym a takiego trolla chronią mało tego ba usuwają posty z jej tematów takie który po niej jadą jak po burej dziwce
Zgłoś
deadkiller 2013-05-05, 22:54
Właśnie o osobach typu Kallirroe pisałem
Zgłoś
Wdr 2013-05-05, 22:59 3
deadkiller no to zwracam honor! po prostu zaczyna mnie wkurwiać polityka tego portalu jak ktos kogoś pociśnie to zaraz warny itp ale jak już ktoś wpierdala tu notorycznie jakieś suchary dla zjebu to się delikwenta głaszcze i pieści i usuwa posty ludzi którzy po nim jadą....
Zgłoś
Un_Nem 2013-05-05, 23:13 2
a mi sie podoba.
cipy jestescie bez humoru.
smutne huje
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem