Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Boczkiem, boczkiem. Cyk, złodziej zamknięty. Można wyskoczyć do cukierni a godziny w robocie dalej lecą.
Cudny obraz,rozsądna kobita,pewnie już kiedyś się działo i obmyśliła plan
Motyw jak w filmie "Przekręt" - napad na punkt bukmacherski
Polacco Sivusco napisał/a:
Motyw jak w filmie "Przekręt" - napad na punkt bukmacherski
Jak możesz porównywać sytuację gdzie baba mu z zewnątrz zamknęła możliwość wyjścia do sytuacji w filmie gdzie baba się osłoniła roletą ale drzwi dalej były otwarte i mogli wyjść gdyby pociągnęli zamiast pchać (albo odwrotnie, nie pamiętam ale drzwi były otwarte i w złą stronę szarpali).
Gość w tym momencie miał przej🤬e bo od środka tego k🤬a nie da rady do góry ręką pociągnąć. Nawet jakby znalazł sposób aby na spokojnie to do góry od środka podnieść to od zewnątrz wystarczy, że ktoś nogą stoi na uchwycie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
brylant1412 napisał/a:
a ta gaśnica to ostatnia deska ratunku tylko po co
Po to by wyj🤬 szybę na zapleczu.
brylant1412 napisał/a:
a ta gaśnica to ostatnia deska ratunku tylko po co
Opryska się i będzie udawać bałwana choć wcale nie musi go udawać, po takiej akcji wątpię by wpadł aby udawać strażaka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie