Gość jest multiinstrumentalistą w najprawdziwszym tego słowa znaczeniu. Szkoda, że tak krótko...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
no fakt wszewchstrinny jest
i jak tytuł poniżej -ch*j mu w dupę -to samo na demotach-wrzucacie czereśniaki wszystko jak leci nie zastanawiając się gdzie-a ch. mnie obchodzi jakiś flet-TO NIE JUTIUB KURW A
ech, denerwują mnie tacy ludzie, dla których sadystyczny chumor to taki, w którym flaki latają, ludzie się na mordę, względnie na pysk walą a babki mają chuja... a może nieco subtelniejszy sadyzm? posłuchaj sobie tego z 20 razy, a potem nie wyganiaj tej piosenki z głowy, albo pokochasz tą melodię, albo jej znienawidzisz
@El Supremo, nigdy w życiu nie przeczytałem nic głupszego xD
Notka z naszej ulubionej Wikipedii
Sadyzm - rodzaj zaburzenia seksualnego, w którym jednostka odczuwa podniecenie seksualne w wyniku zadawaniu partnerowi fizycznego i psychicznego bólu oraz upokarzania go.
Potocznie terminu sadyzm używa się nieprawidłowo także ogólnie na określenie okrucieństwa zadawanego człowiekowi, bez kontekstu seksualnego.
Notka z naszej ulubionej Wikipedii
Sadyzm - rodzaj zaburzenia seksualnego, w którym jednostka odczuwa podniecenie seksualne w wyniku zadawaniu partnerowi fizycznego i psychicznego bólu oraz upokarzania go.
Potocznie terminu sadyzm używa się nieprawidłowo także ogólnie na określenie okrucieństwa zadawanego człowiekowi, bez kontekstu seksualnego.
Połączenie ładnie. Szacunek dla typka.
Ale 'El Supermo' mnie rozjebał, człowieku, przestań zwiedzać internety i się ogarnij, bo tak nieczytelnego i idiotycznego posta to dawno nie czytałem...
Ale 'El Supermo' mnie rozjebał, człowieku, przestań zwiedzać internety i się ogarnij, bo tak nieczytelnego i idiotycznego posta to dawno nie czytałem...
wielkie mi halo... jedna laska też np. potrafi grać na sporej ilości fletach i czasami z mlekiem w ustach.
_XaL_, ShermanxD,
zgoda, post jest niespójnie napisany, ale chuj z tym
ShermanxD pisze, że sadyzm to też ból psychiczny, to pomyślcie co czuje taki rasowy metalowiec, któremu się w głowie "zacięła" jakaś melodyjka z rasowego disco polo?
Asowi się wyraźnie muzyczka nie spodobała, niech ją sobie tak "zatnie" we łbie, będzie miał nie tylko sadyzm, ale i masochizm
zgoda, post jest niespójnie napisany, ale chuj z tym
ShermanxD pisze, że sadyzm to też ból psychiczny, to pomyślcie co czuje taki rasowy metalowiec, któremu się w głowie "zacięła" jakaś melodyjka z rasowego disco polo?
Asowi się wyraźnie muzyczka nie spodobała, niech ją sobie tak "zatnie" we łbie, będzie miał nie tylko sadyzm, ale i masochizm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów