"Część z was która oglądała mój występ z mam talent, twierdziła, że sztuczka ze sznurkami którą tam wykonywałem to banał, że sznurki zostały kupione w magiczn..."
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
nie nawidze takich krętaczy oszustów
Cała ta "magia" to jeden wielki chuj. Trzeba być nolifem, żeby sie tym jarać i spędzić życie na tym, jak to zrobić.
Co prawda fajnie sie to ogląda, ale skoro odgórnie wiadomo, że to jakaś ściema monterska, albo inny chuj to ... chuj.
Co prawda fajnie sie to ogląda, ale skoro odgórnie wiadomo, że to jakaś ściema monterska, albo inny chuj to ... chuj.
końcówka... końcówka... końcówka... a końcówkę to ja mam w spodniach
tak wypełniał lewą kieszeń zapasowymi linami z saszetki , że na koniec ta kieszeń aż mu spuchła!
poszedł do sklepu i zachował się jak ciapaty. Powinien chuj zapłacić za te zniszczone sznurki.
Specjalnie wszedlem na jutube żeby dać unlike, taki chuj ze mnie.
kurwa nazwa tematu jak z wyborczej...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów