do lansu w terenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Brzmi jak maluch, ale ma twarz po liftingu (czy jak tam się tą babską rzecz piszę)
@up
@up
A widziałeś kiedyś zwrotny czołg albo inny pojazd gąsienicowy??
@up
@up
Przeciez zdecydowana wiekszosc pojazdow gasienicowych moze obrocic sie nawet w miejscu...
Może, ale to jest własnej roboty maluszek i z pewnością miałby problemy. Szkoda, że nie pokazali jak radzi sobie w grubym śniegu, pewnie by się zakopał i dlatego nie nakręcili ;p
Tak! Ot na przykład Bojowy Wóz Piechoty [BWP- z rosyjskiego BMP], którego obrót o 180st. trwa 0.7 sekundy:
góra, takie rzeczy tylko w Polsce... dziwne że to w ogóle jakoś skręca :O
niby fajny ale jednak chujowy. ledwo ciągnie na tych gąsienicach, byle górka i stanie, moje zdanie
kz7.pl - dupeczki półnagie
dajbuziaka.pl - dupeczki ubrane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów