Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"gazeta, którą aktorzy czytają w filmach, jest jednym z pierwszych nakładów jakie powstały po atakach z 11 września, zdjęcia, które sie tam znajdują to zdjęcia m.in. osób, które zdążyły uciec z budynku przed zawaleniem, co najciekawsze, na jednej ze stron można wyraźnie zobaczyć gruby napis " TO NIE AL KAIDA JEST WINNA TYM ATAKOM" ta sama gazeta nie przez przypadek jest pokazywana w większości filmów, jest to utajniony akt protestu przeciw byłemu prezydentowi, który był zaangażowany w ataki. "
nie wiem ile w tym prawdy ale zaciekawiło mnie to
ogólnie to był wał i sam to wymyśliłem, chciałem sprawdzic waszą orientacje;)
Cfaniak18 leci piwo:D
ni chuja nie ma piwa , bo jesteś ciota i nie potrafisz dodawać zdjęć jak normalni ludzie , czyli parę w pierwszym poście , a resztę potem. tylko kurwa spamujesz strone jak debil...
Chyba ty... ;]
znalazłem coś ciekawego na ten temat, w wolnym tłumaczeniu wygląda to tak:
"gazeta, którą aktorzy czytają w filmach, jest jednym z pierwszych nakładów jakie powstały po atakach z 11 września, zdjęcia, które sie tam znajdują to zdjęcia m.in. osób, które zdążyły uciec z budynku przed zawaleniem, co najciekawsze, na jednej ze stron można wyraźnie zobaczyć gruby napis " TO NIE AL KAIDA JEST WINNA TYM ATAKOM" ta sama gazeta nie przez przypadek jest pokazywana w większości filmów, jest to utajniony akt protestu przeciw byłemu prezydentowi, który był zaangażowany w ataki. "
nie wiem ile w tym prawdy ale zaciekawiło mnie to
Wiesz co jest ciekawe? Z tego co słyszałem, to przecież USA finansowało uzbrojenie Bin Ladenowi, byli kiedyś znajomymi, tylko nie wiem dlaczego, ale Bin L się odwrócił. Nie wiem czy to plotki czy fakty, ale interesujące to jest Sprawdzcie na google, może będzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów