📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piękne
Wchodzi w ten beton jak w masło, aż się wierzyć nie chce, a potem robi na dole przedsionek piekieł.
Wchodzi w ten beton jak w masło, aż się wierzyć nie chce, a potem robi na dole przedsionek piekieł.
a wy graliście w wormsy i myśleliście że bunker buster to tylko zabawna broń w grze.
Zamówię taką jedną rakietę do siebie na podwórko jak będę strop od szambał zwalał
Dlatego nowoczesne bunkry robi się warstwowo z różnych materiałów. Tak jak pancerze czołgów.
Następnym razem niech nie malują na nim tarczy strzeleckiej, to będzie trudniej trafić
Fajnie, że kręcą takie filmiki. Polskie wojsko może sobie obejrzeć prawdziwą broń.
Miałem kiedyś taką laskę co bardzo polubiła anal. Tak się jej spodobał, że po kilku miesiącach rżnięcia, opanowała sztukę panowania nad dupeczką do perfekcji, więc kiedy dochodziło co do czego, to wystarczyło trochę śliny i wpadałem w nią tak gładko, niczym ta rakieta w bunkier. Eh, piękne czasy się przypomniały.
kulawiec napisał/a:
Dlatego nowoczesne bunkry robi się warstwowo z różnych materiałów. Tak jak pancerze czołgów.
"Stałe fortyfikacje są pomnikiem ludzkiej głupoty."
-Patton
Fajnie, że kręcą takie filmiki. Polskie wojsko może sobie obejrzeć prawdziwą broń.
Akurat taką broń Polska posiada. Mamy ponad 100 pocisków JASSM oraz JASSM-ER . Te drugie o zasięgu ponad 900 km . Pociski zakupione w ostatnich latach. Są one przenoszone przez f -16
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów