Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie ma piwa za wrzucanie fotek aktorów-pedałów.
akurat za NPH zawsze piwo, bo jest homo, który sie nie wychyla i nie robi szumu wokol siebie.
high five!
Deslodyn pedał pedałowi nie równy a chodzi o przekaz
Tia.... Pedał pedałowi nierówny. Bo jeden przyjmuje w dupala a drugi tam pakuje?
Mnie zwisa że on jest aktorem. W końcu aktor gra tak jak mu reżyser nakazuje. Ale jak lubicie pedziów, bo "ładnie grają", to się leczcie zamiast ich jako celebrytów podziwiać.
Po prostu lubi się aktora, a to czy jest homo czy ma jakieś fetysze mało mnie interesuje. Jak lubię postać Gandalfa z filmowego LoTRa to muszę przestać doceniać grę aktorską, bo Ian McKellen jest pedałem? Albo przestać używać komputera, bo Alan Turing lubił w dupala? A David Carradine się zabił, bo lubił się podduszać - to też zboczenie, ale co z tego jak był dobrym aktorem? Pewnie pełno aktorów/reżyserów/muzyków, których lubisz ma jakieś tajemnicę, ale chyba nie przestaną ci się ich dzieła podobać jak wyjdzie o nich coś takiego? Dopóki nie robi krzywdy innym ludziom (lub robi karierę, nie dzięki talentowi, a dzięki szumowi wokół swojej orientacji) to jebać to
lubicie pedziów, bo "ładnie grają", to się leczcie zamiast ich jako celebrytów podziwiać.
Nie. Lubię aktora, bo dobrze gra, a nie dlatego, że jest pedziem. Zresztą od niedawna wiem o orientacji kolesia i nie przestanę doceniać jego talentu przez to, tak jak i nie przestanę doceniać talentu bokserskiego Mohameda Aliego, dlatego że był muslimem...
To ty masz najebane w bani. Pewnie siedzisz i grzebiesz w biografiach, żeby wiedzieć czy MOŻESZ lubić kogoś czy już nie.
@Smutas:
Po prostu lubi się aktora, a to czy jest homo czy ma jakieś fetysze mało mnie interesuje. Jak lubię postać Gandalfa z filmowego LoTRa to muszę przestać doceniać grę aktorską, bo Ian McKellen jest pedałem? Albo przestać używać komputera, bo Alan Turing lubił w dupala? A David Carradine się zabił, bo lubił się podduszać - to też zboczenie, ale co z tego jak był dobrym aktorem? Pewnie pełno aktorów/reżyserów/muzyków, których lubisz ma jakieś tajemnicę, ale chyba nie przestaną ci się ich dzieła podobać jak wyjdzie o nich coś takiego? Dopóki nie robi krzywdy innym ludziom (lub robi karierę, nie dzięki talentowi, a dzięki szumowi wokół swojej orientacji) to jebać to
No kurwa, ale zwykłego Kowalskiego, który jest pedziem to szkalujesz...
Weźcie pierdolnijcie się w łeb, bo się zaczynacie gubić, moi drodzy Patrioci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów