📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak by cie pierdolna tirrrrr i bys przezyl to bys mowil czemu tak szybko jechal kierowca !?
napierdolą tych fotoradarów, przyjebią odcinkowym pomiarem prędkości, a potem wszystko się rozjebie bo się okaże, że czas transportu i dostaw wydłużył się o klika godzin. Ciekawe czy słońce peru to specjalnie to robi...
Miałem okazje jechać z Zamościa do Warszawy z takim typem. Kuuuurwa ludzie, ledwo co na zakrętach się facet wyrabiał, ale 3h było zamiast 4.5h
Jedzie kierowca przepisowo to ujowo, jedzie za szybko tez ujowo. I weź tu człowieku zdychaj w spokoju
a jakby był wypadek to kierowca chuj, morderca i pewnie komuchowy pedał
Zaraz zaraz, gość jechał przepisowo, ITD mu cały czas na dupie siedziało, nie mogli się dojebać do prędkości, trzeźwości czy stanu technicznego to się dojebali do rozkładu jazdy i 500zł wpadło ... Kurwa mać kasa się musi zgadzać :/
to wcale nie jest śmieszne...raczej zatrważające bo jak jest możliwe że wg. rozkładu jazdy bus ma przyjechać szybciej niż pokonanie danego dystansu z zachowaniem przepisów ruchu drogowego?!...Polska kraj absurdów...
Poniewaz na takie przewozy oglaszany jest przetarg.
Kto zaoferuje lepsze warunki (cena, czas, komfort) ten wygrywa i podpisuje umowe na jakis okres.
Polska kraj, gdzie skurwysynstwem smierdzi.
Kto zaoferuje lepsze warunki (cena, czas, komfort) ten wygrywa i podpisuje umowe na jakis okres.
Polska kraj, gdzie skurwysynstwem smierdzi.
Takie busiki maja zazwyczaj kagance, a wiec nie jada na zlamanie karku. 150 km w 3.5h daje nam ciutke ponad 40 km/h srednia, nie ma co sie oszukiwac po Polskich drogach srednia 60 to jest norma a wiec owy traktor to chyba na przystanku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów