a teraz powiedzcie mi, dlaczego przed pasami bez sygnalizacji świetlnej pieszy ma sie rozejrzeć 3 razy zeby uważać na auta, a jezeli obok jest sciezka rowerowa to ta kurwa na dwóch kołach ktora tam zapierdala, w ogóle sie nie rozglada wszystko w chuju ma ze słuchawkami na uszach wpierdala sie pod koła i jeszcze sie pluje kurwa pod nosem, że przecież on tu jedzie. ja mam uważać kurwa patrzeć czy 500m dalej jakas kurwa na rowerze nie jedzie?
Bo jest idiotą
PALIMYa teraz powiedzcie mi, dlaczego przed pasami bez sygnalizacji świetlnej pieszy ma sie rozejrzeć 3 razy zeby uważać na auta, a jezeli obok jest sciezka rowerowa to ta kurwa na dwóch kołach ktora tam zapierdala, w ogóle sie nie rozglada wszystko w chuju ma ze słuchawkami na uszach wpierdala sie pod koła i jeszcze sie pluje kurwa pod nosem, że przecież on tu jedzie. ja mam uważać kurwa patrzeć czy 500m dalej jakas kurwa na rowerze nie jedzie?
Z tego samego powodu, dla którego krzyżując się z jakimkolwiek innym strumieniem pojazdów, który znajduje się na kierunku z pierwszeństwem względem ciebie to ty masz się rozejrzeć czy przecinając ten kierunek nie zajeżdżasz komuś drogę a nie ktoś na kierunku z pierwszeństwem ma się rozglądać czy on przypadkiem nie powoduje, że 'mości pan' z podporządkowanej musi się zatrzymać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów