📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Wszystkim znany użytkownik Sadola myje spodnie po....
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
...codzienniej zmianie czyszczenia kibli na kolanach u Abdullacha w Londynie
Velture w końcu znalazł robotę?
tranzystor napisał/a:
Velture w końcu znalazł robotę?
nie rżnij głupa
Wiesz doskonale, że chodzi o twojego kochanka...
Kolega 7 lat temu wrócił z Angli, pracował na gospodarstwie rolnym opiekując się zwierzętami. Ok spoko, wkońcu to syn rolnika, tym się zajmował też w PL. Ostatnio z nim piliśmy wóde na umór bez bab i powiedział nam o swojej robocie jak to było dokładnie. Pierw jak tam dojechał to przez 5 miesięcy pucował poręcze w blokach żydowskich dzielnic patrząc jak te chuje żyją z socjalu a potem faktycznie pracował w gospodarstwie tyle że jego fach to było sprzątanie gówien z końskich boxów i wywożenie ich taczką na drugi koniec skansenu jednocześnie przykuwając wzrok innych czarnuchów i ciapatych co mieli normalniejszą robote tam.
Co za żenada. Środek weekendu, 5:20, a ten nerd Velture struga komentarze na sadisticu. Matka zmieniała ci pościel po mokrym śnie i postanowiłeś wykorzystać wolną chwilę na przytrollowanie na swoim ulubionym portalu? Wstyd...
Abdullachy nie mają kibli lecz dziury w ziemi więc nieprawda.
Velture napisał/a:
nie rżnij głupa
Wiesz doskonale, że chodzi o twojego kochanka...
Faktycznie, nie może chodzić o ciebie, bo nadal całą dobę siedzisz przed komputerem i zaśmiecasz Sadistic. Czyli nadal jesteś na rencie inwalidzkiej z papierami od psychiatry.
wujek gargamel napisał/a:
Co za żenada. Środek weekendu, 5:20, a ten nerd Velture struga komentarze na sadisticu. Matka zmieniała ci pościel po mokrym śnie i postanowiłeś wykorzystać wolną chwilę na przytrollowanie na swoim ulubionym portalu? Wstyd...
A może on ma od chuja kasy i nie musi pracować? To jakiś gorszy sort czy jak?
Ciekaw jestem co to za materiał, że wytrzymuje strumień z myjki ciśnieniowej z 10cm.
Gość właśnie zrobił marce darmową reklamę.
Anonimowyja napisał/a:
Ciekaw jestem co to za materiał, że wytrzymuje strumień z myjki ciśnieniowej z 10cm.
Większość tkanin, w tym jeans.
Ja kiedyś jak prysnąłem z nowej myjki to kawałek kostki rozpierdoluo. Dziwne, że mu tych spodni nie porwało.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów