Co tu dużo pisać Cezik po raz kolejny ukazuje swój geniusz, coverując lipny utwór daje mu drugie życie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ja bym bardziej obstawial lounge nizeli jazz...
P.S.
Cytat:
To Baa... w każdej mniejszej remizie i w każdej przerdzewiałej becieWeekend rządzi!
A ja tam pierdole lubię tą piosenkę. A wam jebane Polaczki już zaczęło przeszkadzać że się tak popularna zrobiła czy ki chuj ? Cezik ma parę fajnych filmików ale moim zdaniem ten nie należy do nich.
Kolejny cover. Starsi sadole pamiętają?
A Ci co hejtują oryginał... cóż... patrzac po popularności kawałka coś w nim musi jednak być czy ktos lubi discopolo czy nie
Kazdy nastepny to dno - ten tym bardziej.
A Ci co hejtują oryginał... cóż... patrzac po popularności kawałka coś w nim musi jednak być czy ktos lubi discopolo czy nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów