18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
maciukrk 2012-11-29, 0:14
Mario Bischin - Macarena
Zgłoś
raistpol 2012-11-29, 0:51
ja bym bardziej obstawial lounge nizeli jazz...

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
snksnake 2012-11-29, 0:55
To nie jazz tylko R&B.
Zgłoś
KacMorderca 2012-11-29, 1:05
1:38 tak, tak, "w sercu schowa na dnie". Jak dla mnie to trochę inaczej wygląda...

Zgłoś
mattheo 2012-11-29, 1:19
sorry chlopaki ale to nie jest Jazz..... to jest hmmmm. chuj wie co ? moze byc ? posluchajcie jazzu a pozniej skonfrontujcie z tym czyms. to ze slychac saksa to nie znaczy ze zaraz Jazz.
Zgłoś
dwakilo 2012-11-29, 2:28
Hmm... obok jazzu to to nie stało. Nie zmienia to jednak faktu, że utwór w oryginale miażdży! Ta głęboka liryka... O! O! O! O!

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
pure_evill_in_me 2012-11-29, 3:07
Ja tylko czekam na wersję Hard Rockową, jak na przykład Shook Me All Night Long

P.S.
Cytat:

Weekend rządzi!

To Baa... w każdej mniejszej remizie i w każdej przerdzewiałej becie
Zgłoś
podgor5 2012-11-29, 3:24
nie nazywajmy gówna czekoladą tak samo jak tego jazzem
Zgłoś
Godelo23 2012-11-29, 7:14
A ja tam pierdole lubię tą piosenkę. A wam jebane Polaczki już zaczęło przeszkadzać że się tak popularna zrobiła czy ki chuj ? Cezik ma parę fajnych filmików ale moim zdaniem ten nie należy do nich.
Zgłoś
r................a 2012-11-29, 9:09 6
Jak ktoś lubi covery powinien znać Richarda Chees`a
Rape me

Welcome to the jungle
Zgłoś
DarthV 2012-11-29, 11:21
Kolejny cover. Starsi sadole pamiętają?

Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
Zgłoś
ripmax 2012-11-29, 14:52
To nie stało nawet koło jazzu.
Zgłoś
Bila 2012-11-29, 15:25
Powiem wam,chuj wiecie o coverach.

Zgłoś
delsol 2012-11-29, 17:19
Prawda jest taka ze jedyny fajny kawałek tego Cezika to ten w którym spiewał od tyłu.
Kazdy nastepny to dno - ten tym bardziej.

A Ci co hejtują oryginał... cóż... patrzac po popularności kawałka coś w nim musi jednak być czy ktos lubi discopolo czy nie
Zgłoś
hedd 2012-11-29, 20:55
czy tylko mnie ten cezik wkurwia juz z samego wyglądu i mimiki?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów