18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Znawcxa 2012-11-28, 21:54 21
No nie wiem, jak dla mnie to Cezik się zepsuł, a to tylko to potwierdza.
Zgłoś
cezar43 2012-11-28, 22:14 9
@up Chyba cie pojebało... Moim zdaniem sto razy lepsze od oryginału.
Zgłoś
treblewhat 2012-11-28, 22:15
chuj nie drzez
Zgłoś
ZWlERZAK 2012-11-28, 22:16 3
to i to chujowe
Zgłoś
TajnyPaktCukierkowy 2012-11-28, 22:26 4
Oryginał głupi bo głupi ale nosi.
A to coś jest gówniane, jazzem tego nie nazywajmy.
Zgłoś
Pedo_bear 2012-11-28, 22:52 10
..moze to przerobia?
macarena i lato...ech to lato
Zgłoś
h................s 2012-11-28, 22:56 4
to nawet nie stało kilometr od jazzu
Zgłoś
Sorg 2012-11-29, 0:02 4
Stało czy kurwa nie stało obok jazzu, to jest mniejszym badziewiem niż oryginał. Cezik robi fajne rzeczy i piwo się należy.

"Mądry i ściskający trzewia cytat."
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
Zgłoś
pyto 2012-11-29, 0:04
do tego nie bawilbym sie po wodce, bo by mnie pobili

za to do oryginalu jak najbardziej

gowniane, pomimo, ze lubie cezika
Zgłoś
Black Snake 2012-11-29, 0:06
@Pedo_Bear - jak się zwie ten kawałek? ;>

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
ans83[Ż] 2012-11-29, 0:06
sami kurwa chujowi jesteście... Weekend rządzi!
Zgłoś
Perdurabo 2012-11-29, 0:09
Jak o Cedzaku mówisz geniusz to wniosek jest prosty, a mianowicie na prawdę niewiele widziałeś w życiu. A co do głosu cedzaka to jest nic więcej jak disco polowy.

"Rzeczy są na tyle głupie na ile ich nie rozumiemy"
Zgłoś
SZEWAlejTU 2012-11-29, 0:13 2
zazdrośnicy z internetu , ehhhh
Zgłoś
borniak1991 2012-11-29, 0:13
Oryginal moze i glupi, ale przynajmniej do zabawy dobry, a to niestety glupie i nie do zabawy, moral prosty...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów