Co tu dużo pisać Cezik po raz kolejny ukazuje swój geniusz, coverując lipny utwór daje mu drugie życie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No nie wiem, jak dla mnie to Cezik się zepsuł, a to tylko to potwierdza.
@up Chyba cie pojebało... Moim zdaniem sto razy lepsze od oryginału.
chuj nie drzez
Oryginał głupi bo głupi ale nosi.
A to coś jest gówniane, jazzem tego nie nazywajmy.
A to coś jest gówniane, jazzem tego nie nazywajmy.
to nawet nie stało kilometr od jazzu
Stało czy kurwa nie stało obok jazzu, to jest mniejszym badziewiem niż oryginał. Cezik robi fajne rzeczy i piwo się należy.
Jeżeli nie rozumiesz tego, co napisałem przeczytaj jeszcze raz. I tak do skutku.
gowniane, pomimo, ze lubie cezika
za to do oryginalu jak najbardziej
gowniane, pomimo, ze lubie cezika
@Pedo_Bear - jak się zwie ten kawałek? ;>
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Jak o Cedzaku mówisz geniusz to wniosek jest prosty, a mianowicie na prawdę niewiele widziałeś w życiu. A co do głosu cedzaka to jest nic więcej jak disco polowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów