📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chciała być biała, a będzie łaciata...
Paliło się tej kobiecinie do roboty! Ma na szóstą a już była piąta czterdzieści osiem!
Wskazówki dla kupujących :
* ubranie 100% bawełny / 100% len bardzo łatwo zajmuje się ogniem i bardzo szybko spala jak papier, jest szansa na odniesienie małych obrażeń
*ubranie 50% bawełny / 50% poliester łatwo zajmuje się ogniem , bawełna spala się bardzo szybko , a poliester topi się i przywiera do ciała i płonie , jest szansa na odniesienie poważnych, rozległych oparzeń ciała
* ubranie 100% poliester trudno zajmuje się ogniem, ale jeśli zacznie się topić powoduje rozległe oparzenia ciała.
* ubranie 100% bawełny / 100% len bardzo łatwo zajmuje się ogniem i bardzo szybko spala jak papier, jest szansa na odniesienie małych obrażeń
*ubranie 50% bawełny / 50% poliester łatwo zajmuje się ogniem , bawełna spala się bardzo szybko , a poliester topi się i przywiera do ciała i płonie , jest szansa na odniesienie poważnych, rozległych oparzeń ciała
* ubranie 100% poliester trudno zajmuje się ogniem, ale jeśli zacznie się topić powoduje rozległe oparzenia ciała.
Patrząc na to nasuwa się odwiecznie pytanie. PO CHUJ!
nikt nie miał gaśnicy w aucie ? ludzie to bezmózgie dekle w większości czyli co drugi z Was czytających też Tak to Ty!
jak przekazywanie ognia olimpijskiego
Nigdy nie zrozumiem.
Kamery, statyw jakiś.... Co to jest???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów