Ten to kabareciarz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I jak tu, kurwa z nim rozmawiać?
Polska Mieszkam w Polsce Mieszkam w Polsce Mieszkam tu, tu, tu, ...
-ty kurwa głupi dzwońcu pojebany, byś zaoszczędził troche pieniędzy, kupujesz butelkę żołądkowej,
-bo kurwa mam apetyt
-ty chuju a masz telewizor
-po chuj mi kurwa telewizor
można to tak spuentować
"wszystko jest kurwa popierdolone"
ps niezły kwasior gościu wpierdala
-bo kurwa mam apetyt
-ty chuju a masz telewizor
-po chuj mi kurwa telewizor
można to tak spuentować
"wszystko jest kurwa popierdolone"
ps niezły kwasior gościu wpierdala
Dla tych, co nie widzieli jego innych monologów, polecam ten z kanarkiem: sadistic.pl/sage-vt24287.htm
Ja pierdole gdzie on mieszka że samochodzy są z dwóch motocykli robione zakonnice udają księdza a sukienki sie robi odwracając spodnie na drugą strone.
Koleś w tekscie wtrąca yyyYy y y YYY czyli demaskuje swoje wymyślanie dialogu na bierząco. Żenadystyczny gość. yYy y Y
Koleś w tekscie wtrąca yyyYy y y YYY czyli demaskuje swoje wymyślanie dialogu na bierząco. Żenadystyczny gość. yYy y Y
To jest mój prorok, mam wszystkie jego nagrania !
no nic nowego
Kod:
http://utnij.pl/sage
do pobrania paczki z jego mądrościami. Polecam także posłuchać Soli'ego
początek spoko... ale później te motocykle zakonnica i inne gówna zjebały sprawe..
Typo jest tak pojebany, że aż pod koniec nagrania zacząłem się śmiać. Ciekawe gdzie tacy się wychowują.
Cóż, gość jest chyba z takiego zadupia, że psy dupami szczekają i to w dodatku obrzucając przechodniów inwektywami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów