Można od 0:50sek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Można od 0:50sek
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nosz kurwa jak chcesz pięknie go dwoma kołami przyjechał po prostu tym dużym kołem poprawił brawo dla Traktorzysty
Coraz dziwniejsze te motopipie samobójstwa...
spokojnie, jak czarny,szmatogłowy czy imigrant to po nich można jeździć i bez problemów nawet nic zgłaszać nie trzeba, służby traktują to jak potrącenie psa.
Pedator napisał/a:
nie, on po prostu nie lubi motopizdencjuszyKierownik traktora chyba chamulce zostawił na bazie.
Jak bym patrzył na polskie wsie. Dużo jeżdżę, więc wiem. Jak widzę przede mną traktor, to już wiem, że na bank będzie za chwilę skręcał w lewo, bez kierunku, bo kierunkowskaz albo nie działa, albo obsrany gównem.
Pedator napisał/a:
Kierownik traktora chyba chamulce zostawił na bazie.
Co za bzdury.
Hamowałeś kiedyś traktorem z naczepą pełną drewna?
zasada jest PROSTA. widzisz traktor - SPIERDALASZ
Gregor1494 napisał/a:
Co za bzdury.
Hamowałeś kiedyś traktorem z naczepą pełną drewna?
Mam przyczepe tandem 15 ton, jak depne po cheblach to tylko pisk idzie. Ten tu wcale nie ma hamulców w przyczepie.
[ Dodano 2024-11-07, 19:03 ]
ibrahim napisał/a:
Jak bym patrzył na polskie wsie. Dużo jeżdżę, więc wiem. Jak widzę przede mną traktor, to już wiem, że na bank będzie za chwilę skręcał w lewo, bez kierunku, bo kierunkowskaz albo nie działa, albo obsrany gównem.
Jak jedziesz za ciągnikiem to jedynym miejscem gdzie nie skręci w lewo jest most.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów