📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:57
🔥
Etna pierdnęła
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Następnym razem niech wpuszczają w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się.
Jak, nieskutecznie? Przeca cali pouciekali, nóżka może uszkodzona, ale krew się nie lała, powinni wyżyć
Dlatego warto walczyć w takich sytuacjach, inaczej pewnie obydwaj by padli.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Ciekawe, czy prokurator uzna przekroczenie obrony koniecznej...
Co kraj to obyczaj.
Co kraj to obyczaj.
To był gaz czy jakąś piana gaśnicza? Jak gaz to przy wylocie z dyszy jest zimny, ciekawe jak to jest tym w twarz dostać ?
seeed71 napisał/a:
To był gaz czy jakąś piana gaśnicza? Jak gaz to przy wylocie z dyszy jest zimny, ciekawe jak to jest tym w twarz dostać ?
C🤬jowo, kiedyś użyłem powietrza sprężonego jako zamrazacza na obicia, nie polecam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie