Seria niefortunnych zdarzeń.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Seria niefortunnych zdarzeń.
Prawdziwe to jak kampania wyborcza PIS-u.
Kulabambula napisał/a:
Raczej poko takie to nieudolne. Hasło wyborcze mają zaiste wyborne: Recepta na kryzys
Prawdziwe jak uśmiech Schetyny...
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Kulabambula napisał/a:
Kulabambula napisał/a:
A mimo to wygrali z PO , ciekawe za ile opozycja zrozumie że wyłącznie krzycząc ***** *** nie da się wygrać wyborów :/
Zgodne z prawda jak obietnice wyborcze. A do polakrwrocek- choćbyś się zesrał to nie wygrasz wyborów jeśli masz przeciwko sobie 5mln ludzi fanatyków, głąbów, nieudaczników, katoli i tym podobnych. Trzeba zacząć od przekabacania ich na swoją stronę. Ale już wiemy że jedyne co ich interesuje to wszelkie profity państwa socjalnego i żeby sąsiadowi prywaciarzowi było gorzej. A dla lewicy i normalnie myślących, w miarę zaradnych ludzi jest to argument nie do spełnienia. Stąd masz kulejaca opozycję.
Zenonn napisał/a:
Zgodne z prawda jak obietnice wyborcze. A do polakrwrocek- choćbyś się zesrał to nie wygrasz wyborów jeśli masz przeciwko sobie 5mln ludzi fanatyków, głąbów, nieudaczników, katoli i tym podobnych. Trzeba zacząć od przekabacania ich na swoją stronę. Ale już wiemy że jedyne co ich interesuje to wszelkie profity państwa socjalnego i żeby sąsiadowi prywaciarzowi było gorzej. A dla lewicy i normalnie myślących, w miarę zaradnych ludzi jest to argument nie do spełnienia. Stąd masz kulejaca opozycję.
Chwalisz się cz żalisz?
Kulabambula napisał/a:
Chwalisz się cz żalisz?
Morda kapciu. Nie dawałem ci głosu. Nie zablysniesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów