📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ostatnia wypowiedź.
(Okaż szacunek dla kobiety. )
Dla kogo?? Kurwa, dla kogo?? Jebane szlaufy.
(Okaż szacunek dla kobiety. )
Dla kogo?? Kurwa, dla kogo?? Jebane szlaufy.
szacunek dla dziwki większy szacunek mam do swoich dziurawych skarpet dalej je kurwa noszę
nawet zużyty kondon ma więcej szacunku dla siebie jak te dziwki
nawet zużyty kondon ma więcej szacunku dla siebie jak te dziwki
Hahahah te kurwy twierdzą że on ma je szanować Brudne kurwy z pizdami na wierzchu bym każdej jebnął liścia za szczanie pod budkami gdzie się serwuje paszę dla bydła.
Kwintesencja nowoczesności.. Najebany szlauf szczy na środku ulicy, 200m od kibla, a to facet jest pojebany, bo to nagrywa.
Jakby mnie dopuścili na długość ręki to bym zajebał. Co za tępę cipy...
Natan10 napisał/a:
Jakby mnie dopuścili na długość ręki to bym zajebał. Co za tępę cipy...
Wszyscy dobrze wiemy, że chuja byś zrobił
Włożył kij w mrowisko i wszystkie się rozwrzeszczały. Poza tym uważam że szacunek należy się za czyny a nie za istnienie.
typowa taktyka kobiet, feministek i wszelakich ruchów tego typu.. nie mamy racji, ale cie przekrzyczymy.
Do kibla kolejka pod sam bufet a lasce chce się szczać. Sami byście szczali gdziekolwiek byle nie w rajty. Szczególnie że osobnik już pijany w dupę.
gdyby mi się natomiast, trafił nawet znajomy, taki kutas złamany, który wszystko nagrywa, a później upublicznia nagrania,
zajebałbym mu
zajebałbym mu
Up. bo jesteś zerem. Jakbyś miał trochę godności ludzkiej to nie wstydziłbyś się tego co robisz po pijaku, bo byś nie odpierdalał takiego syfu ja te pokurwione szmaty. Mi się jakoś nigdy w życiu nie zdarzyło lać na chodniku gdzie chodzą ludzie a pijany byłem kurwa w chuj razy. Zawsze jakoś udało mi się schować w jakiś ciemniejszy kont albo wejść nawet w jakąś ciemniejszą uliczkę a nie kurwa lać przy ludziach. Pierdolone zwierzęta. Kara powinna być prosta taka jaką się stosuje wobec szczeniaka gdy naleje ci na dywan dajesz małego klapsa i wypierdalasz za drzwi, ale wystarczy na tą szczającą szmatę wezwać jakieś służby porządkowe szmata zapewnie dostanie mandat a z tymi kurwami co szczekają tam coś to wystarczyłby jeden defensywny liść tej najgłośniejszej i reszta zaraz by się uciszyła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów