Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niby USA i nikt nie miał pod ręką kilku magazynków demokracji?
Oscar dla kamerzysty, za dynamiczną pracę kamerą! Ewentualnie leki Parkinsona...
Typowa baba kurwa mać. Chuja się zna ale się wpierdoli i się przypierdoli, że laska nagrywając jakiegoś niezrównoważonego ćpuna który jej wbija nago na kwadrat nie kadruje idealnie każdego ujęcia trzymając w jednej łapie telefon a drugą próbując się pozbyć potencjalnego mordercy.
Ty pewnie być kurwa poszła po swoją kamerę 8k marki red za kilkaset tysięcy, rozłożyłabyś cały sprzęt, dojebała oświetlenie odpowiednie i poprosiła kolegę dźwiękowca aby wcześniej nagrał trochę dźwięków tła a w przyszłym roku byś dostała oskara za najlepsze zdjęcia, reżyserię i kostiumy...
Powiedz wprost, że słabo kutasa widać bo dawno żadnego nie widziałaś a nie się czepiasz.
Typowa baba kurwa mać. Chuja się zna ale się wpierdoli i się przypierdoli, że laska nagrywając jakiegoś niezrównoważonego ćpuna który jej wbija nago na kwadrat nie kadruje idealnie każdego ujęcia trzymając w jednej łapie telefon a drugą próbując się pozbyć potencjalnego mordercy.
Ty pewnie być kurwa poszła po swoją kamerę 8k marki red za kilkaset tysięcy, rozłożyłabyś cały sprzęt, dojebała oświetlenie odpowiednie i poprosiła kolegę dźwiękowca aby wcześniej nagrał trochę dźwięków tła a w przyszłym roku byś dostała oskara za najlepsze zdjęcia, reżyserię i kostiumy...
Powiedz wprost, że słabo kutasa widać bo dawno żadnego nie widziałaś a nie się czepiasz.
Mając w ręku telefon zadzwoniłabym do psychiatryka albo zoo, że im coś uciekło.
Mając w ręku telefon zadzwoniłabym do psychiatryka albo zoo, że im coś uciekło.
No jeszcze lepiej. Czyli byś w ogóle nie nagrała nic a pretensje do tamtej, że nie ma stabilizatora w rękach...
Coraz lepiej
No jeszcze lepiej. Czyli byś w ogóle nie nagrała nic a pretensje do tamtej, że nie ma stabilizatora w rękach...
Coraz lepiej
Właśnie w tym rzecz, skoro zdecydowała się nagrywać zamiast dzwonić po ewentualną pomoc, to powinna to chociaż dobrze zrobić
A Ty się tak nie podniecaj, bo nie ma czym
Ty się tak nie podniecaj, bo nie ma czym
Moje podniecenie powinnaś potraktować jako komplement
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów