Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Amerykański styl budowy, wszystko z drewna, brak fundamentów, a cała konstrukcja stoi tylko na małych "plackach" betonu wylanych z wiaderka.
A potem placz, ze im dom odleciał przy pierwszym lepszym wietrze.
Amerykański styl budowy, wszystko z drewna, brak fundamentów, a cała konstrukcja stoi tylko na małych "plackach" betonu wylanych z wiaderka.
Lepsze to, niż mieszkanie w żelbetonowych komunistycznych blokach/wieżowcach, które są w pewnym sensie symbolem niewolnictwa .
Lepsze to, niż mieszkanie w żelbetonowych komunistycznych blokach/wieżowcach, które są w pewnym sensie symbolem niewolnictwa .
No rzeczywiście symbol niewolnictwa to mieszkanie w bloku... A Ty to pewnie u mamusi i tatusia mieszkasz bo nie stać na zakup tego "niewolniczego" mieszkania. Tak Ci podpowiem że są osoby które codziennie w godzinach 8-18 pracują i nie mają czasu (a nawet jak jest czas to chęci i sił często brak) żeby zajmować się podwórkiem, robić przy domu czy chociażby zadbać o opał na zimę. A spróbuj w niedzielę odpalić piłę żeby drzewo sobie pociąć to Cię sąsiedzi zjedzą żywcem bo przecież w niedzielę to tylko gryl, chlanie piwska i darcie mordy najebanej hołoty.
No rzeczywiście symbol niewolnictwa to mieszkanie w bloku... A Ty to pewnie u mamusi i tatusia mieszkasz bo nie stać na zakup tego "niewolniczego" mieszkania. Tak Ci podpowiem że są osoby które codziennie w godzinach 8-18 pracują i nie mają czasu (a nawet jak jest czas to chęci i sił często brak) żeby zajmować się podwórkiem, robić przy domu czy chociażby zadbać o opał na zimę. A spróbuj w niedzielę odpalić piłę żeby drzewo sobie pociąć to Cię sąsiedzi zjedzą żywcem bo przecież w niedzielę to tylko gryl, chlanie piwska i darcie mordy najebanej hołoty.
A ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
Po prostu w mojej opinii lepiej mieszkać w drewnianym domku, na kawałku własnej ziemi, niż w tej "żelbetonowej zabudowie" . To akurat moja subiektywna ocena, która jest sprzeczna z twoją.
Skąd się wziął ten gniew? Aż osobiście zacząłeś mnie linczować
A poza tym w USA ludzie również pracują po 10h a nawet więcej, i oni nie mają problemu z ogarnianiem podwórka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów