Patrz jak chodzisz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Patrz jak chodzisz.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jebła
Siedzę na balkonie i obserwuję parking przed Biedrą. 1 na dziesięć bab nie wychodzi z auta patrząc w telefon, 2 na dziesięć nie zapierdala z telefonem przed oczami. Nawet jadąc na rowerach muszą gapić się w telefon. Jakieś pojebane czasy
Przecież jej ewidentnie spierdoliła kostka. Mi to się często zdarza, lewa kostka stwierdza, że spierdala sobie w drugą stronę, a potem pół dnia mam spuchniętą stopę i napindala mnie. Nie mam pojęcia od czego to zależy, ale z prawą kostką mi się to nie zdarza.
Nie przez telefon, ale przez buty.
eliveruss napisał/a:
Przecież jej ewidentnie spierdoliła kostka. Mi to się często zdarza, lewa kostka stwierdza, że spierdala sobie w drugą stronę, a potem pół dnia mam spuchniętą stopę i napindala mnie. Nie mam pojęcia od czego to zależy, ale z prawą kostką mi się to nie zdarza.
Ja Ci powiem. Wyjebałeś sobie ją kiedyś grając w piłkę albo źle stanąłeś np. na jakimś krawężniku i nie zrehabilitowałeś jej jak trzeba i teraz tak masz.
skandal -jak śmiała w końcowej fazie wypuścić tel. z rąk? przecież mogła stracić coś bardzo ważnego!
śmieszny dźwięk mielonego mięsa
AlbertoNihilo napisał/a:
Nie przez telefon, ale przez buty.
Raczej schodek który zlewa się z tłem
Nie to buty :p
Nie wiedziałem, ze znam Chiński. "Gdzie cię boli?"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów