Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ZaSwojePije : Automatyczna skrzynia kurwa biegów i co ? JAJCO. Biegi samo wrzuca, hamulca nie wbijesz jak nie ma, na neutralu nie zahamujesz bo brak hamulca, Parkingu nie wrzucisz jak jedziesz, na drive też nie wrzucisz jak JEDZIESZ do tyłu... I co każdego janusza w passacie w 5 biegowym manualu zagina problem...
Co ty pierdolisz mam automat normalnie mozna wcisnac reczny jak jedziesz tak samo sprawdzaja mi na skp
@ZaSwojePije : Automatyczna skrzynia kurwa biegów i co ? JAJCO. Biegi samo wrzuca, hamulca nie wbijesz jak nie ma, na neutralu nie zahamujesz bo brak hamulca, Parkingu nie wrzucisz jak jedziesz, na drive też nie wrzucisz jak JEDZIESZ do tyłu... I co każdego janusza w passacie w 5 biegowym manualu zagina problem...
My w pasatach, w przeciwieństwie do debili z automatów, używamy jeszcze takich sprzętów jak własna głowa i... kierownica, żeby się w rzekę nie wpierdolić.
on nigdy automatem nie jechal kolego reczny mozna wcisnac nie pociagnac ale na tej samej zasadzie w trakcie jazdy przeciez to pomocniczy hamulecMy w pasatach, w przeciwieństwie do debili z automatów, używamy jeszcze takich sprzętów jak własna głowa i... kierownica, żeby się w rzekę nie wpierdolić.
Automat ma reczny tylko noga wciskany kolego
Automat ma reczny tylko noga wciskany kolego
eh? w pracy mam ms sprinter 319 i mamy automaty z ręcznym w klasycznym miejscu, zaciągany ręcznie więc skończ waść pierdolić.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów